Άγιοι Ανάργυροι: Τα μοιραία λάθη που οδήγησαν στην δολοφονία της 28χρονης από τον πρώην σύντροφό της

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

Advertisement

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο ακόμη μια γυναικοκτονία, αυτή την φορά στους Αγίους Αναργύρους με μια 28χρονη να πέφτει νεκρή από το μαχαίρι του πρώην συντρόφου της.

Το ακόμη πιο τραγικό της υπόθεσης είναι πως η γυναικοκτονία έγινε έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους, όπου η κοπέλα είχε πάει για να ζητήσει βοήθεια μαζί με ένα φίλο της, επειδή ο πρώην σύντροφός της την παρακολουθούσε.

Η 28χρονη δεν θέλησε να υποβάλλει μήνυση σε βάρος του, παρότι η ίδια ανησυχούσε ότι θα της κάνει κακό επειδή την παρακολουθούσε. Εύλογα προκύπτει το ερώτημα, ωστόσο, εάν οι αστυνομικοί αξιολόγησαν σωστά όσα τους ανέφερε, αλλά και γιατί δεν της προσέφεραν τη βοήθεια που αποζητούσε;

Ερώτημα που αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία, από τη στιγμή που ο δράστης είχε βαρύ, παραβατικό ιστορικό: βιασμού και ξυλοδαρμού του θύματος, με την 28χρονη τότε να καταθέτει μήνυση.

Το περιπολικό και το τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση

Η 28χρονη ζήτησε να τη μεταφέρει περιπολικό στο σπίτι της, όπου θεωρούσε ότι παραμόνευε ο πρώην σύντροφός της και από τη στιγμή που δεν της προσφέρθηκε γιατί δεν της έγινε πρόταση να παραμείνει στο τμήμα, έως ότου βρεθεί διαθέσιμο και να τη συνοδεύσει σπίτι της;

«Εννοείται πως θα βάλεις μέσα και το παιδί και τον κάθε έναν που χρειάζεται την άμεση βοήθεια της Αστυνομίας. Δεν ξέρω όμως εκείνη την ώρα τι ειπώθηκε μεταξύ τους. Αυτό ας το κρίνει η έρευνα. Όλα τα Αστυνομικά Τμήματα έχουν αρκετή επάρκεια σε περιπολικά. Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν αστυνομικοί να τα οδηγήσουν», είπε ο Νίκος Τζίμας, Γενικός Γραμματέας Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής.

Έφυγε από το Αστυνομικό Τμήμα, δίχως η 22χρονη αξιωματικός υπηρεσίας να ανοίξει καρτέλα για την καταγγελία της και αφήνοντας την άτυχη κοπέλα να καλέσει μόνη της την Άμεση Δράση, για να ζητήσει περιπολικό.

Advertisement

Δείτε επίσης

Advertisement

ADVERTISEMENT​

Advertisement

Advertisement