Καιρός: Πότε αναμένεται να χτυπήσει τη χώρα μας το πολικό ψύχος;

xionia 3

Advertisement

Το τρέχον Σαββατοκύριακο που διανύουμε θυμίζει άνοιξη, ωστόσο, από τη Δευτέρα προβλέπεται νέα κακοκαιρία στην Ελλάδα, μετά την «Emil». Συγκεκριμένα τόσο ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς, όσο και ο μετεωρολόγος του Open, Κλέαρχος Μαρουσάκης, κάνουν λόγο για κακοκαιρία που θα πιθανότατα θα γίνει αισθητή στη χώρα μας τις επόμενες μέρες.

Βάσει όσων αναφέρει σε ανάρτησή του ο διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, Θοδωρής Κολυδάς, τo βαρομετρικό χαμηλό το οποίο από την Κυριακή δημιουργείται στον Κόλπο του Λέοντος θα αρχίσει να επηρεάζει την Ιταλία κυρίως από το απόγευμα, ενώ στην Ελλάδα προβλέπεται μεταβολή του καιρού από τα Δυτικά από το μεσημέρι-απόγευμα της Δευτέρας.

«To βαρομετρικό χαμηλό το οποίο από αύριο δημιουργείται στον Κόλπο του Λέοντος θα αρχίσει να επηρεάζει την Ιταλία κυρίως από το απόγευμα, ενώ στη χώρα μας προβλέπεται μεταβολή του καιρού από τα Δυτικά από το μεσημέρι-απόγευμα της Δευτέρας. Η Κυριακή πάντως θα κυλήσει με γενικά βελτιωμένο καιρό και θερμοκρασίες πάνω από τα κανονικά επίπεδα», ανέφερε σε ανάρτησή του εμφανίζοντας και σχετικό διάγραμμα.

Advertisement

Δείτε επίσης

Advertisement

ADVERTISEMENT​

Advertisement

Advertisement