Καταδικάστηκε 43χρονος που παρενοχλούσε 12χρονη μέσω social media

revengeporn23

Advertisement

Ποινή φυλάκισης 2 ετών με τριετή αναστολή επέβαλε την Τρίτη (14/05) το Τριμελές Εφετείο Δωδεκανήσου σε έναν 43χρονο ημεδαπό, ο οποίος παρενοχλούσε μανιωδώς μία 12χρονη μέσω social media.

Σύμφωνα με την dimokratiki.gr, ο κατηγορούμενος κρίθηκε πρωτοδίκως ένοχος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση, καθώς την 12η Νοεμβρίου 2017, με πρόθεση, έστειλε μηνύματα σε 12χρονη μέσω messenger στα οποία έγραφε:

-«…Σε βλέπω συχνά στο δρόμο που περνάς και με ερεθίζεις πολύ»,

-«θέλω πολύ να στο …» και

-«θα ήθελα πολύ να βρεθούμε οι δυο μας».

Σημειώνεται, πως το δικαστήριο δεν μείωσε καθόλου την πρωτόδικη ποινή του.

Επιπλέον φέρεται να πραγματοποίησε βιντεοκλήση με την ίδια ή να της κοινοποίησε ένα βίντεο στο οποίο έδειχνε τα γεννητικά του όργανα, ενώ παράλληλα αυνανιζόταν.

Επιπλέον κρίθηκε ένοχος καθώς την 20ή Δεκεμβρίου 2017, με πρόθεση, κάνοντας χρήση της ίδιας εφαρμογής απέστειλε στην ανήλικη παρόμοια μηνύματα. H ανήλικη μάλιστα σε κατάθεσή της τόνισε ότι αισθάνθηκε με τους γονείς της αηδία και αποτροπιασμό κι ότι ενώ του έγραψε να μην της ξαναστείλει μήνυμα, και αυτός συνέχισε να το κάνει αλλά και να της κάνει κλήσεις στο messenger, δίχως να του απαντά.

Μάλιστα της είχε στείλει μήνυμα «με τρελαίνεις με αυτό το κόκκινο κολάν», χωρίς όμως το θύμα να έχει ανεβάσει φωτογραφίες στο facebook ή σε οποιοδήποτε άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Σημειώνεται ότι πρόθεση της οικογένειας της φερόμενης ως θύματος ήταν η υπόθεση να «κλείσει» καθώς διαπιστώθηκε μετά την καταγγελία και την παρέμβαση των Αρχών ότι ήταν συγγενείς. Ο ίδιος αρνήθηκε ότι γνώριζε την ηλικία του θύματος και ότι ήταν συγγενής του κι ότι αρχικά είχε ανεβάσει στο προφίλ της ότι είχε γεννηθεί το 1996 και στην πορεία το άλλαξε.

Επιπλέον, κατέθεσε ότι παρενέβη στις συνομιλίες τους ο πατέρας της ανήλικης για να τον σταματήσει, αλλά δεν πτοήθηκε και το έκανε γιατί πίστεψε ότι επρόκειτο για ψέμα της κοπέλας για να τον αποφύγει.

Advertisement

Δείτε επίσης

Advertisement

ADVERTISEMENT​

Advertisement

Advertisement