Σοκ στο Ίλιον: Με «μαφιόζικο τρόπο» η αρπαγή των 4 παιδιών από την μητέρα τους

astynomia

Advertisement

Όλο και περισσότερο κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη των 4 μικρών παιδιών που έπεσαν θύματα αρπαγής από την ίδια τους την μητέρα, η οποία τα πήρε από τον χώρο παιδικής προστασίας όπου βρίσκονταν εδώ και λίγες ημέρες, στο Ίλιον.

Όλα έγιναν το μεσημέρι της Τρίτης (14.05.2024) στο Ίλιον με το Χαμόγελο του Παιδιού να αναφέρει ότι σημειώθηκε γονική αρπαγή τεσσάρων ανήλικων παιδιών από χώρο παιδικής προστασίας.

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (14/05), οπότε και σήμανε συναγερμός, με το Χαμόγελο του Παιδιού να προχωρά άμεσα στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Amber Alert Hellas, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν πολύ σοβαροί λόγοι που θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο.

«Με μαφιόζικο τρόπο η αρπαγή των παιδιών»

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστα Γιαννόπουλο, ο οποίος μίλησε στο enikos.gr, η αρπαγή των τεσσάρων ανήλικων έγινε με «μαφιόζικο τρόπο» από τη μητέρα τους. «Πρόκειται για παιδιά που βίωναν φρικτές και επικίνδυνες καταστάσεις εκεί που ζούσαν, και για αυτό απομακρύνθηκαν με εντολή εισαγγελέα και φιλοξενούνταν στον χώρο παιδικής προστασίας. Εκεί, τα επισκέφθηκε η μητέρα, καθώς έχει αυτό το δικαίωμα, με προγραμματισμένο ραντεβού, και απείλησε τους ανθρώπους που βρίσκονταν στο σημείο με ένα αιχμηρό αντικείμενο».

Οι λεπτομέρειες για το περιστατικό είναι σοκαριστικές, καθώς η μητέρα των 4 παιδιών, ανέφερε στους ανθρώπους του χώρου παιδικής προστασίας πως έχει συνεργάτες εκεί γύρω και θα τους πυροβολήσουν. «Τα πήρε με μαφιόζικο τρόπο τα παιδιά. Δεν έχουμε καμία πληροφορία και αγνοείται η τύχη τους. Πρόκειται για οικογένεια Ρομά» καταλήγει ο κ. Γιαννόπουλος.

Advertisement

Δείτε επίσης

Advertisement

ADVERTISEMENT​

Advertisement

Advertisement