Μαρίνα Ασλάνογλου – Δημοσθένης Πέππας: Πήραν διαζύγιο

Μαρίνα Ασλάνογλου Δημοσθένης Πέππας Πήραν διαζύγιο

Advertisement

Η Μαρίνα Ασλάνογλου και ο Δημοσθένης Πέππας αποφάσισαν να λήξουν τον γάμο τους, κάτι που επιβεβαίωσε η ίδια η ηθοποιός το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε κατέληξε κοινή συναινέσει στο διαζύγιο και σύμφωνα με τα όσα είπε η Μαρίνα Ασλάνογλου στο «Ακόμη δεν είδες τίποτα», τόσο εκείνη, όσο και ο πρώην σύζυγός της, ζητούν διακριτικότητα από τα media, για χάρη του παιδιού τους.

Η Μαρίνα Ασλάνογλου δήλωσε στη μεσημεριανή εκπομπή: «Μετά από 8 χρόνια κοινής πορείας, αποφασίσαμε από κοινού να μην είμαστε μαζί σαν ζευγάρι. Παραμένουμε όμως ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς, που στόχο έχουμε μεταξύ άλλων την ομαλή μετάβαση του γιου μας στη νέα του καθημερινότητα και στη νέα μορφή της οικογένειάς μας».

Στην ίδια ανακοίνωση, η ηθοποιός τόνισε: «Σας παρακαλούμε να σεβαστείτε την επιθυμία μας να απέχουμε από περαιτέρω δηλώσεις, να επιδείξετε διακριτικότητα απέναντι στην οικογένειά μας και να απέχετε από καταστάσεις που μπορούν να τραυματίσουν τον ψυχισμό του παιδιού μας».

Η Μαρίνα Ασλάνογλου και ο Δημοσθένης Πέππας παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2016 στη Σκιάθο, από όπου και κατάγεται ο δεύτερος. Το ζευγάρι προσπαθούσε για καιρό να αποκτήσει παιδί, με την ηθοποιό να έχει υποβληθεί σε περισσότερες από μια εξωσωματικές επεμβάσεις. Τελικά, την άνοιξη του 2018 απέκτησαν τον γιο τους.

Advertisement

Δείτε επίσης

Advertisement

ADVERTISEMENT​

Advertisement

Advertisement