Μαρίνα Σάττι: Αυτοί είμαστε, τραγουδάμε στα ελληνικά

satti3

Advertisement

Αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision. Λίγα μόλις 24ωρα πριν από τον δεύτερο ημιτελικό, η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον διαγωνισμό τραγουδιού άνοιξε τα «χαρτιά» της στο ΕΡΤNews και μίλησε για όλα όσα αποτελούν για την ίδια πηγή έμπνευσης.

Όπως λέει, ποτέ δεν φανταζόταν τον εαυτό της στον διαγωνισμό. «Σε μικρότερη ηλικία, στο σχολείo, παρακολουθούσαμε (Eurovision) οικογενειακά και με φίλους κάθε χρόνο και μάλιστα μας επηρέαζε τόσο πολύ που θυμάμαι, ανάλογα με το ποιος έβγαινε και τι έκανε πάνω στη σκηνή, μετά το κάναμε όλοι στο σχολείο. Στο S.A.G.A.P.O, πηγαίναμε όλοι σαν ρομπότ, my Secret Combination, κτλ. Δεν είχα φανταστεί ότι θα ανέβω στη σκηνή της Eurovision, τουλάχιστον δεν μεγάλωσα καθόλου με αυτό το όνειρο, ούτε καν με το όνειρο να γίνω τραγουδίστρια», εξηγεί.

Το κομμάτι υπογράφουν 9 καταξιωμένοι καλλιτέχνες Έλληνες και μη, με σημαντικές επιτυχίες στο βιογραφικό τους, κάτι που για την Μαρίνα Σάττι σημαίνει ένα πράγμα: αδρεναλίνη. «Το γεγονός ότι υπήρχαν τόσο διαφορετικοί άνθρωποι και με διαφορετικό background, ο ένας από τη Βουλγαρία, η άλλη από την Ελλάδα, ο άλλος παραγωγός, ο άλλος στιχουργός, ο άλλος song writer, οι άλλοι από την Αμερική, ο καθένας σίγουρα έφερε κάτι άλλο. H εμπειρία στο στούντιο – ειδικά όταν μιλάμε για τέτοια dance κομμάτια με μεγάλη ενέργεια – είναι σαν ένα γλέντι», αναφέρει.

Προσθέτει πως: «Υπάρχει τρομερή αδρεναλίνη και δεν μπορώ να φανταστώ ένα τραγούδι σαν το “Ζάρι”, με αυτήν ενέργεια και με αυτή την τη δύναμη, να γραφόταν σε μια στιγμή που θα ήμουν μόνη στο σαλόνι μου. Χρειάζεται αυτή η ενέργεια, η επικοινωνία, η διάδραση και η αδρεναλίνη που προκύπτει από πολλούς ανθρώπους όταν μαζεύονται μαζί και δίνει ο ένας στον άλλον έμπνευση».

Advertisement

Δείτε επίσης

Advertisement

ADVERTISEMENT​

Advertisement

Advertisement