Αποπέμπονται ο γγ του ΥΠΕΣ και ο γραμματέας Αποδήμων της ΝΔ για τη λίστα αποδήμων

GG 1

Advertisement

Ραγδαίες εξελίξεις φέρνει η απόσυρση της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Από την στιγμή που βγήκαν τα mail, παράλληλα με την έρευνα του ΥΠΕΣ, όπως έχει πει και ο πρωθυπουργός στον ΣΚΑΪ, το Μαξίμου διερεύνησε το θέμα, θέλοντας να μην μείνει κανένα ερώτημα αναπάντητο. Σύμφωνα με πληροφορίες τη λίστα η ευρωβουλευτής την απέκτησε από συνεργάτη του ΓΓ του ΥΠΕΣ Μιχάλη Σταυριανουδάκη μέσω του γραμματέα Αποδήμων της ΝΔ Νίκου Θεοδωρόπουλου.

Βάσει του ρεπορτάζ, από την στιγμή που ήρθαν στη δημοσιότητα οι καταγγελίες για τα μαζικά mails από την ευρωβουλευτή της ΝΔ Αννα Μισελ Ασημακοπούλου, παράλληλα με αυτές της αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων και του υπουργείου εσωτερικών, οπως είπε και δημοσια ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην τελευταία του συνέντευξη το Μαξίμου και ο ίδιος έκαναν τη δικη τους «έρευνα» για το τι έχει συμβεί.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν κυβερνητικά στελέχη, σε αντίθεση με άλλους που «κατάπιαν» ολόκληρα «παραυπουργεία» δικαιοσύνης στο Μαξίμου και έχουν δίπλα τους, με πρωταγωνιστικό ρόλο μάλιστα, αμετάκλητα καταδικασμένους 13-0 από τη Δικαιοσύνη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ήθελε να μείνει κανένα ερώτημα αναπάντητο και ενημερωνόταν συνεχώς.

Advertisement

Δείτε επίσης

Advertisement

ADVERTISEMENT​

Advertisement

Advertisement