Ευρωεκλογές: «Διχάζει» το ΠΑΣΟΚ η υποψηφιότητα Ζαγοράκη – «Καρφιά» από Χριστοδουλάκη

PASOK 2203

Advertisement

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο υποψηφιότητας του Θοδωρή Ζαγοράκη με το ΠΑΣΟΚ στις επικείμενες Ευρωεκλογές του Ιουνίου. 

Θυμίζουμε πως ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Ομάδας, έχει ήδη καταγράψει δύο συναπτές θητείες στο Ευρωκοινοβούλιο με την ”φανέλα” της ΝΔ, ωστόσο δεν υφίσταται πλέον σενάριο εν νέου υποψηφιότητας του με το κυβερνώ κόμμα.

Σε αυτό το πλαίσιο, και με αφορμή της καλές σχέσης που διαθέτει με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Ζαγοράκης δεν αποκλείεται να είναι ξανά υποψήφιος για μία θέση στο Ευρωκοινοβούλιο, αλλά αυτή τη φορά με άλλο κόμμα.

Ένα σενάριο το οποίο πολλοί στην Χαριλάου Τρικούπη δεν το βλέπουν με πολύ καλή ματιά.

Σχολιάζοντας χθες στο Action την πιθανή υποψηφιότητα του αρχηγού της Εθνικής στο Euro 2004 με το «πράσινο» ευρωψηφοδέλτιο, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μανώλης Χριστοδουλάκης εξέφρασε τις επιφυλάξεις του λέγοντας ότι «οι επιλογές μας πρέπει να έχουν πλαίσιο πολιτικής συνάφειας με τον χώρο». Ερωτηθείς για το πως κρίνει ο ίδιος την πιθανότητα να πολιτευθεί ο κ. Ζαγοράκης με το ΠΑΣΟΚ, ο Χριστοδουλάκης απάντησε: «Έχω άποψη, δεν θέλω να την εκφέρω δημόσια. Στα όργανα του κόμματος, όπου ζητηθεί και όπως χρειαστεί. Θεσμικά».

Η εν λόγω αντίδραση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά από κινήσεις ”αμφισβήτησης” στελεχών της Χαριλάου Τρικούπη προς τον Νίκο Ανδρουλάκη, ως αποτέλεσμα της δημοσκοπικής καθίζησης που το κόμμα τους καταγράφει στις τελευταίες δημοσκοπήσεις.

Advertisement

Δείτε επίσης

Advertisement

ADVERTISEMENT​

Advertisement

Advertisement