ΠΑΣΟΚ: «Πηγαδάκια» στην Χαριλάου Τρικούπη κατά Ανδρουλάκη

pasok 1

Advertisement

Έντονος προβληματισμός επικρατεί μεταξύ των στελεχών του ΠΑΣΟΚ σχετικά με την επικείμενη μάχη των Ευρωεκλογών, με τον Νίκο Ανδουλάκη όσο περνούν οι μέρες να ”ξεμένει” από συμμάχους. 

Πιο συγκεκριμένα, οι χαμηλές πτήσεις του ΠΑΣΟΚ σε όλες τις δημοσκοπήσεις των τελευταίων τουλάχιστον 40 ημερών, καταδεικνύουν πως ο πήχης της δεύτερης θέσης και ενός ποσοστού κοντά στο 20%, πλέον μοιάζει… όνειρο απατηλό.

Αυτό διότι σε όλα τα γκάλοπ που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, το κόμμα του Νίκου Ανδρουλάκη βρίσκεται καθαρά τρίτο, με τον ΣΥΡΙΖΑ να ”καπαρώνει” την δεύτερη θέση, δημιουργώντας και μία διαφορά ασφαλείας από το ΠΑΣΟΚ.

Τούτων δοθέντων, πληθώρα στελεχών της Χαριλάου Τρικούπη δηλώνουν απογοητευμένα από την εν λόγω εξέλιξη, ”χρεώνοντας” την διαφαινόμενη ήττα του ΠΑΣΟΚ στις κάλπες των Ευρωεκλογών, στον πρόεδρο του κόμματος.

Εύκολα λοιπόν αντιλαμβάνεται κάποιος πως η επόμενη μέρα της κάλπης, αν και εφόσον επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις των δημοσκοπήσεων, θα εμπεριέχει ραγδαίες εξελίξεις για το ΠΑΣΟΚ.

Advertisement

Δείτε επίσης

Advertisement

ADVERTISEMENT​

Advertisement

Advertisement