Επιστροφή εκδρομέων του Πάσχα: Αυξημένη η κίνηση σε δρομους και λιμάνια – Σε ισχύ τα μέτρα της Τροχαίας

ekdromeis- epistrofi- pasxa

Advertisement

Τελευταία ημέρα αργίας σήμερα με τους εκδρομείς του Πάσχα να επιστρέφουν σταδιακά από νωρίς, παρά τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς. Το δεύτερο κύμα σε λιμάνια, ΚΤΕΛ και Εθνικές οδούς κορυφώνεται σήμερα. Η εικόνα της εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι είναι δύσκολη σε κάποια σημεία προς τα Μέγαρα και τους Αγίους Θεοδώρους, με τα αυτοκίνητα να κινούνται σημειωτόν στο ρεύμα προς Αθήνα. Στην Αθήνων – Λαμίας, τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα, με λίγη κίνηση στα Οινόφυτα και στο ύψος του Κάστρου. Σύμμαχος των οδηγών είναι οι καλές καιρικές συνθήκες.

Σύμφωνα με την Τροχαία στην Αττική από τις 6 το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα μέχρι τις 2 τα ξημερώματα σήμερα πέρασαν από Αθηνών – Κορίνθου: 64.100 οχήματα και από την Αθηνών – Λαμίας: 46.814 οχήματα.

Το πρωί της Τρίτης έφτασαν στον Πειραιά τα πρώτα πλοία από την Κρήτη με 100% πληρότητα, ενώ αναμένονται 20 αφίξεις από νησιά του Αιγαίου, Κυκλάδες και Κρήτη και 39 από Αργοσαρωνικό.

Στο λιμάνι της Ραφήνας είναι προγραμματισμένες 16 αφίξεις και στο λιμάνι του Λαυρίου οκτώ. Περίπου 25.000 επιβάτες αναμένονται στο λιμάνι του Πειραιά από τα δρομολόγια των νησιών του Αιγαίου, των Κυκλάδων και της Κρήτης.

Advertisement

Δείτε επίσης

Advertisement

ADVERTISEMENT​

Advertisement

Advertisement