Καιρός: Συνεχίζονται οι βροχές

vroxi eurok 1 1536x1024

Advertisement

Ο καιρός παραμένει άστατος με βροχές και σκόνη στην ατμόσφαιρα. 

Την Παρασκευή η κακοκαιρία θα συνεχιστεί, καθώς η ατμοσφαιρική διαταραχή θα διασχίσει τα νότια τμήματα της χώρας. Ο καιρός θα είναι άστατος με βροχές και κάποιες σποραδικές καταιγίδες σχεδόν σε όλη τη χώρα. Κατά τη διάρκεια της Παρασκευής θα επηρεαστεί το Βόρειο κομμάτι της Κρήτης, όπου αθροιστικά περιμένουμε τα μεγαλύτερα ύψη βροχής.

Προς το βράδυ θα αρχίσει να βελτιώνεται το σκηνικό του καιρού από τα δυτικά τουλάχιστον στην Ηπειρωτική χώρα. Η θερμοκρασία θα πλησιάσει κοντά τους 17-20 βαθμούς στα Ηπειρωτικά και ως 23 βαθμούς στις υπόλοιπες περιοχές. Στην Αθήνα θα είναι άστατος με βροχές και κάποιες τοπικές καταιγίδες με τη θερμοκρασία να φτάνει μόλις τους 19 βαθμούς.

Βροχές και στη Θεσσαλονίκη με παρόμοιες θερμοκρασίες μέχρι 18-19 βαθμούς. Οι άνεμοι θα ενισχυθούν στο Αιγαίο στα 6-7 μποφόρ και θα είναι βοριάδες ενώ στο Ιόνιο ανατολικοί ήπιας έντασης.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι άστατος στη Δυτική Ελλάδα με βροχές και καταιγίδες. Ενώ η μέρα θα ξημερώσει με αυτές τις βροχές που περιμένουμε και στη Θεσσαλία, θα υπάρξουν ανατολικοί άνεμοι στο Ιόνιο μέτριας έντασης. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός «θα ανοίξει» και την εμφάνιση τους θα κάνουν μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας τόσο στα ανατολικά Ηπειρωτικά, όσο και στα νησιά του Αιγαίου.

Οι ισχυροί άνεμοι θα παραμείνουν στο Αιγαίο στα 6 – 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κρατηθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα και δεν θα ξεπεράσει τους 20 – 22 βαθμούς.

Advertisement

Δείτε επίσης

Advertisement

ADVERTISEMENT​

Advertisement

Advertisement