Αποκλειστικό: Ο ανηψιός του Κόμπι Μπράιαντ που προσπαθεί να του μοιάσει!

αρχείο λήψης

Advertisement

Επιμέλεια: Βασίλης Σπυρόπουλος

Το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει. Μπορεί ο αστέρας του NBA και του παγκόσμιου μπάσκετ, Κόμπι Μπράιαντ, να μην είναι πια μαζί μας, αλλά ο ανηψιός του φαίνεται ότι έχει όλα τα προσόντα να κάνει καριέρα στο άθλημα που έγραψε ιστορία ο θείος του.

Ο Τζετ Ουάσινγκτον, γιός της αδερφής του αδικοχαμένου σούπερ σταρ των Λέικερς, σκόραρε 33 πόντους με την ομάδα λυκείου της Καλιφόρνια στο οποίο φοιτά και έδειξε ότι θα μπορούσε να ακολουθήσει τα βήματα του θείου του. Κι όλα αυτά, σαν σε όνειρο, τα έκανε στην έδρα των θρυλικών Λέικερς, στην Crypto.com Αρίνα. “Σημαίνει πάρα πολλά για μένα να παίζω στο “σπίτι” που έχτισε και έπαιξε εκείνος”, δήλωσε ο αμούστακος νεαρός στην εφημερίδα Λος Άντζελες Τάιμς. Εκτός από τα μπασκετικά του προσόντα, ο πιτσιρικάς διαπρέπει και στο αμερικανικό ποδόσφαιρο (football), βοηθώντας την σχολική του ομάδα να μην χάσει ούτε ένα ματς!

Ο μικρός Τζετ έδειξε μερικά μόνο στοιχεία του ταλέντου του, ισοφαρίζοντας το σκορ της κανονικής διάρκειας του αγώνα, με τρίποντο στην λήξη του χρόνου, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του σχολείου του έχασε στην παράταση, με σκορ 82-81. Ο Κόμπι Μπράιαντ είχε συνήθως την μπάλα στα χέρια στην τελευταία επίθεση και συνήθως έβαζε το τελευταίο καλάθι, χαρίζοντας την νίκη στους Λέικερς. Λέτε ο Τζετ Ουάσινγκτον να καταφέρει να ακολουθήσει με επιτυχία στα χνάρια του διάσημου θείου του;

Φωτό: LA Times

Advertisement

Δείτε επίσης

Advertisement

ADVERTISEMENT​

Advertisement

Advertisement