Stoiximan Super League: Ξεχωρίζει το ντέρμπι «αιωνίων» Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Stoiximan Super League Ξεχωρίζει το ντέρμπι αιωνίων Παναθηναϊκός Ολυμπιακός

Advertisement

Το μεγάλο ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού στη Λεωφόρο ξεχωρίζει από το κυριακάτικο πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Το μεγάλο ματς της ημέρας δεν είναι άλλο από το ντέρμπι «αιωνίων» που θα διεξαχθεί στη Λεωφόρο στις 21:00 απέναντι στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Οι πράσινοι έπεσαν στην 3η θέση μετά την ήττα στην Τούμπα, με τους ερυθρόλευκους να πηγαίνουν με αυτοπεποίθηση μετά τις τρεις σερί νίκες που έχουν σημειώσει με στόχο να πιάσουν τον Παναθηναϊκό σε περίπτωση που περάσουν με διπλό.

Χωρίς το πιο σημαντικό του επιθετικό «όπλο» θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός. Ο Ιωαννίδης παρά το γεγονός πως επέστρεψε την Πέμπτη στις προπονήσεις, κρίθηκε πως δεν είναι 100% έτοιμος και υπό τον φόβο νέου τραυματισμού, θα μείνει εκτός αποστολής. Αυτήν θα την ανακοινώσει το μεσημέρι της Κυριακής ο Φατίχ Τερίμ, καθώς θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή τρεις ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο όριο. Αυτοί είναι οι Βαγιαννίδης, Σπόραρ και Βέρμπιτς.

Ο Ολυμπιακός δεν ανακοινώνει αποστολή, με τον Κάρλος Καρβαλιάλ να μην έχει διαθέσιμους τους Ρέτσο, Ζέλσον Μάρτινς, Ελ Αραμπί και Μαντί Καμαρά, όπως και τον νεοαποκτηθέντα Καμπράλ, ο οποίος βρίσκεται στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα

ΟΦΗ – Κηφισιά (16:00) CosmoteSport 2
ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης (17:30) CosmoteSport 1
ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία (17:30) NovaSports Prime
Ατρόμητος – ΠΑΟΚ (20:30) NovaSports Prime
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (21:00) CosmoteSport 1

Advertisement

Δείτε επίσης

Advertisement

ADVERTISEMENT​

Advertisement

Advertisement