Τι «δείχνουν» τα νέα στοιχεία για τον θάνατο μητέρας και γιου στην Ηλιούπολη;

astynomia 2302

Advertisement

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την υπόθεση του θανάτου μίας 63χρονης μητέρας και του 36χρονου γιου της, οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί, έχοντας δεχθεί πυροβολισμούς, σε διαμέρισμα στην Ηλιούπολη, χθες, Τετάρτη, το βράδυ. Το διαμέρισμα πρώτου ορόφου, όπου εντοπίστηκαν οι σοροί, βρίσκεται επί της οδού Θερμοπυλών.

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, εκτιμάται ότι υπάρχει χρονική απόσταση μεταξύ των δύο θανάτων, με τις αρχές να εξετάζουν ως επικρατέστερο σενάριο το ενδεχόμενο ο 36χρονος να πυροβόλησε τη μητέρα του και αργότερα να έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ο 36χρονος φέρεται σύμφωνα με την ΕΡΤ να έφερε τραύμα στο μάγουλο και τη γνάθο, με τα στοιχεία να δείχνουν ότι δεν πέθανε ακαριαία, προλαβαίνοντας να κάνει κάποια βήματα μετά τον πυροβολισμό. Εξάλλου, κατά την ίδια πηγή, βρέθηκαν ίχνη αίματος από το σημείο που βρέθηκε η καραμπίνα έως το κρεβάτι που κατέληξε ο 36χρονος.

Βάσει των παραπάνω στοιχείων, οι αστυνομικές αρχές εστιάζουν πλέον στο σενάριο ο γιος να σκότωσε τη μητέρα και στη συνέχεια να αυτοπυροβολήθηκε.

Πάντως, οι αρχές εξακολουθούν να ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα. Το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας φαίνεται να αποδυναμώνεται, καθώς η πίσω πόρτα του σπιτιού δεν ήταν παραβιασμένη αλλά ανοικτή και το διαμέρισμα δεν ήταν ανάστατο. Συνεπώς εκτιμάται ότι δεν επρόκειτο για διάρρηξη με σκοπό τη ληστεία.

Advertisement

Δείτε επίσης

Advertisement

ADVERTISEMENT​

Advertisement

Advertisement