«Γκρίνια» στο ΠΑΣΟΚ μετά την ανακοίνωση των ονομάτων για το ευρωψηφοδέλτιο

pasok eurwekloges

Advertisement

Δεν αρκούσε στον Νίκο Ανδρουλάκη η έντονη κριτική που υφίσταται για τις ιδιαιτέρως χαμηλές πτήσεις που το ΠΑΣΟΚ καταγράφει στις τελευταίες δημοσκοπήσεις, ήρθε εν τέλει να προστεθεί και νέο κύμα εσωστρέφειας. 

Αυτή τη φορά για τα ονόματα που ανακοινώθηκαν χθες για το ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ. Τα δύο πρόσωπα που δεν έκαναν… γκελ σε στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη είναι ο Θοδωρής Ζαγοράκης και ο Γιώργος Καλλιακμάνης.

Πέραν του γεγονότος πως ουδείς εκ των δύο δεν πείθει πως μπορεί να βοηθήσει την ευρωπαϊκή ”φωνή” του ΠΑΣΟΚ, εκνευρισμό προκαλεί το γεγονός πως τα ονόματα και των δύο συνδέονται με την ΝΔ.

Ο μεν πρώην αρχηγός της Εθνικής μας Ομάδας αποτέλεσε Ευρωβουλευτή της ΝΔ το 2014 και το 2019, και εν τέλει ”κόπηκε” από το νέο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ. Ενώ ο κ. Καλλιακμάνης ακούστηκε έντονα και πάλι για την ΝΔ, ωστόσο η περίπτωση του δεν προχώρησε καθώς το Μαξίμου θεώρησε πως διέθετε για τη θέση καλύτερα… βιογραφικά.

Τούτων δοθέντων, το ΠΑΣΟΚ μοιάζει πως μεταξύ άλλων αποφάσισε να τοποθετήσει στο ευρωψηφοδέλτιο του όσους… περίσσεψαν ή κόπηκαν από την ΝΔ.

Γεγονός που μόνο θετική εντύπωση δεν προκάλεσε σε υψηλόβαθμα στελέχη και Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Advertisement

Δείτε επίσης

Advertisement

ADVERTISEMENT​

Advertisement

Advertisement