Δημήτρης Κόκοτας: Άνοιξε τα μάτια του και αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη

kokotas aposolinosi

Advertisement

Θετικά είναι τα μηνύματα για τον Δημήτρη Κόκοτα, καθώς την Κυριακή των Βαΐων ανταποκρίθηκε, ανοίγοντας τα μάτια του. Αυτό είναι ένα ιδιαίτερα ενθαρρυντικό σημάδι, ένα καλό ξεκίνημα, ώστε σιγά σιγά, σύμφωνα με τα λεγόμενα των γιατρών, η πορεία του να εξελίσσεται καθημερινά προς το καλύτερο. «Αντέδρασε στο πρώτο ερέθισμα», όπως λένε χαρακτηριστικά.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, στις 28 Μαρτίου υπέστη έμφραγμα και δύο ανακοπές καρδιάς και μετά την ανάνηψη διασωληνώθηκε στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», στο οποίο μεταφέρθηκε εσπευσμένα. Ένας μήνας έχει περάσει και τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα φαίνεται να είναι ενθαρρυντικά.

Συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, αλλά, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο τραγουδιστής αναπνέει πλέον χωρίς μηχανική υποστήριξη.

Η σύζυγος του 55χρονου καλλιτέχνη Κατερίνα Πετράκη, μιλώντας στην «ON time» για την πορεία και τις εξελίξεις στην υγεία του, ανέφερε: «Κάθε μέρα περιμένουμε και κάτι καινούριο, οι γιατροί δεν μπορούν να τα πουν όλα στο 100%. Αντιδρά, ναι… εννοώ ότι έχει κάποιες αντιδράσεις, αλλά έχει κάποια σωληνάκια που χρειάζονται, γιατί δεν έχει ξυπνήσει, για να λειτουργήσει μόνος του, χρειάζεται ακόμα υποστήριξη. Δεν ξέρω τη λειτουργία του καθενός από τα σωληνάκια. Είναι ακόμα στη ΜΕΘ».

Advertisement

Δείτε επίσης

Advertisement

ADVERTISEMENT​

Advertisement

Advertisement