Κως: «Δεν έκανα τίποτα» είπε ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές στον Ανακριτή – Πήρε προθεσμία απολογίας

anastazia 1

Advertisement

Προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη, 21 Ιουνίου, ζήτησε και έλαβε ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που αποτελεί τον νο1 ύποπτο των Αρχών για τη δολοφονία της 27χρονης Πολωνής Αναστάζια.

Στα κρατητήρια θα παραμείνει ο 32χρονος που κατηγορείται για «αρπαγή» της κοπέλας που το απόγευμα της Κυριακής βρέθηκε νεκρή σε καλαμιές στην περιοχή Αλικές στην Κω.

Ο κατηγορούμενος μέσω του δικηγόρου του ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη, 21 Ιουνίου, και ενώ ο ίδιος θεωρείται ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια, βγαίνοντας από τα γραφεία του Ανακριτή, είπε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν: «Δεν έχω κάνει τίποτα».

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 32χρονος θα παραμείνει στα κρατητήρια και θα απολογηθεί την Τετάρτη για την κατηγορία της αρπαγής της, αφού με μέχρι στιγμής δεδομένα και τα στοιχεία που υπάρχουν εναντίον του δεν άλλαξε η κατηγορία σε κάποιο βαρύτερο αδίκημα ή κακούργημα.

Όπως είχε δηλώσει νωρίτερα ο δικηγόρος του 32χρονου, εκείνος δεν ξέρει ότι έχει εντοπιστεί η σορός της. Μάλιστα, ο ίδιος υποστηρίζει ότι είναι αθώος, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο να υπάρχει δεύτερο πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση.

Advertisement

Δείτε επίσης

Advertisement

ADVERTISEMENT​

Advertisement

Advertisement