Στον ανακριτή ο νταής 52χρονος που ξυλοκόπησε άγρια τη σύζυγό του στη Λάρισα

kakopoiisi 1020.jpg

Advertisement

Στον ανακριτή ο νταής 52χρονος που ξυλοκόπησε άγρια τη σύζυγό του στη Λάρισα

Τι υποστηρίζει ο επιχειρηματίας για τον ξυλοδαρμό της 43χρονης • Παραμένει στο νοσοκομείο το θύμα • Συγκλονίζουν τα λόγια της για το εφιαλτικό περιστατικό.

Ενώπιον του ανακριτή οδηγείται σήμερα ο 52χρονος που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, για τον άγριο ξυλοδαρμό της εν διαστάσει συζύγου του την περασμένη Πέμπτη στη Λάρισα.

Ο συλληφθείς, σύμφωνα με τις πληροφορίες, υποστηρίζει ότι βρισκόταν σε κατάσταση μέθης και δεν ήξερε τι έκανε, όμως τα στοιχεία από τις έρευνες και οι μαρτυρίες είναι αποκαλυπτικές για τη βαναυσότητα της επίθεσης.

Σημειώνεται ότι η 43χρονη αστυνομικός νοσηλεύεται με ρήξη σπλήνας και νεφρού και σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, τα πλευρά και την κοιλιά. Το θύμα μίλησε στην ΕΡΤ για τον εφιάλτη στα χέρια του επιχειρηματία αναφέροντας «μου έκανε μεγάλη ζημιά. Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο. Με χτύπησε στην κοιλιά και το πρόσωπο.

https://30d0a324deac4040b47485f33c160bf4.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-40/html/container.html

Χρειάστηκε να κάνω επέμβαση στους νεφρούς. Ανέβηκε από το ισόγειο στον πρώτο όροφο του σπιτιού. Δεν μέναμε μαζί εδώ και περίπου ενάμιση μήνα, από τότε που του είχα ζητήσει  να χωρίσουμε. Μου επιτέθηκε αμέσως με τα χέρια, έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Προσπαθούσε συνεχώς να με πείσει να μην χωρίσουμε. Ήταν η πρώτη φορά που άπλωσε χέρι πάνω μου».

Ο ξυλοδαρμός της φέρεται να είχε διάρκεια περισσότερο από μια ώρα, ενώ το θύμα χρειάστηκε ανάταξη στο νοσοκομείο προκειμένου να επανέλθει στη ζωή.

Ανατριχιαστικές και οι δηλώσεις του αδελφού της ο οποίος έκανε λόγο για ένα «σπίτι σφαγείο, γεμάτο αίματα». 

«Μου είπε “Νίκο με σκότωσε“. Αυτός είχε δύο ώρες που τη χτυπούσε, από κάτω το νοικιάζει μια φίλη της. Άκουσε “βοήθεια με σκοτώνει”, τότε κάλεσε και την Αστυνομία. Όλο το σπίτι αίματα, λες και ήταν σφαγείο. Αν δεν καλούσε την Αστυνομία, θα τη σκότωνε, είχε σκοπό να τη σκοτώσει. Μύτες σπασμένες, ζυγωματικά, σαγόνι διαλυμένο, δε ξέρω πόσα δόντια της έχει σπάσει, χτύπημα στη σπλήνα, στο νεφρό. Δε γνωρίζεται το κορίτσι», δήλωσε ο αδερφός του θύματος.

πηγή:efsyn.gr

Advertisement

Δείτε επίσης

Advertisement

ADVERTISEMENT​

Advertisement

Advertisement