Xρήστος Σπύρου: “Μεγάλη ανάσα η απόφαση της Διοίκησης της ΕΟΑΒ για τα σωματεία της Περιφέρειας”

20231217 151622 (Αντιγραφή)

Advertisement

Για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα άρσης βαρών που διεξήχθη στο Λιτόχωρο 15-17 Δεκεμβρίου μίλησε στο nofakenews o Χρήστος Σπύρου Μέλος του ΔΣ της ΕΟΑΒ και προπονητής του Ανταγόρα Κω.

“Σαν διοργάνωση θεωρώ οτι ήταν μια από τις πιο πετυχημένες των τελευταίων ετών. Υπήρχε πολύ καλή συγκρότηση, πολύ καλή οργάνωση. Θεωρώ οτι βοήθησε η τοπική κοινωνία , η Περιφέρεια , ο Δήμος, για να γίνει το ωραιότερο, ένα από τα ωραιότερα πρωταθλήματα. Ξέρουμε πολύ καλά οτι τα οικονομικά των Ομοσπονδιών είναι πού στριμωγμένα σε όλα τα αθλήματα , ψάχνεις σίγουρα να βρες πόρους για το κάθε πρωτάθλημα.”

Για το αγωνιστικό κομμάτι ο κ. Σπύρου τόνισε: ” Εμείς είμαστε από ένα μέρος στο άλλο άκρο της Ελλάδας από την Κω. Για εμάς κάθε αγώνας που γίνεται είναι δύσκολος γιατί έχουμε να μετακινηθούμε ή με αεροπλάνο ή με πλοίο. Χρειαζόμαστε αρκετά χρήματα. Στο τελευταίο ΔΣ της Ομοσπονδίας πάρθηκε η απόφαση να καλυφθούν κάποια έξοδα, τα οποία ήταν μια μεγάλη ανάσα για τα σωματεία τα δικά μας και της Κρήτης. Σαν επιτυχίες για το Σύλλογο έχουμε αποτελέσματα. Η ομάδα αποτελείται από την παιδική ομάδα η οποία παίζει και στους υπόλοιπους αγώνες. Οι 4 παίδες που παίξανε στο πρωτάθλημα νέων βγήκαν και τέταρτοι. Είχαμε μια πρώτη θέση με τον Παναγιώτη Σπύρου, μια τρίτη θέση με τον Άγγελο Πρόκο, τέταρτος ο Παπαδόπουλος, ο Ζουμπουλούκος έβδομος. Θεωρώ ότι γίνεται δουλειά δεν χρειάζεται να ευλογώ τα γένια μου , τα αποτελέσματα το δείχνουν”.

Advertisement

Δείτε επίσης

Advertisement

ADVERTISEMENT​

Advertisement

Advertisement