Μαρίνα Πατούλη: Το παράκανε με τα φίλτρα του Instagram

marina patouli 1

Advertisement

Παρά τα αμέτρητα σχόλια που δέχτηκε πριν κάποιες ημέρες για τα φίλτρα που χρησιμοποιεί στα social media, η Μαρίνα Πατούλη δεν φαίνεται να πτοείται.

Σε νέα ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φαίνεται ξανά… αγνώριστη.

Όπως είναι εμφανές και στη φωτογραφία που δημοσίευσε, η Μαρίνα Πατούλη υπέκυψε ξανά στα φίλτρα του Instagram.

Στη selfie της, μοιάζει σχεδόν αγνώριστη, αλλά και πολύ νέα. Στη λεζάντα της ανάρτησής της γράφει: «Άνθρωπος θα πει να πονάς, να αδικείσαι, να παλεύεις και να μη το βάζεις κάτω!!!».

Οι διαδικτυακοί της φίλοι φυσικά, δεν παρέλειψαν να αφήσουν τα σχόλιά τους κάτω από τη δημοσίευσή της, τονίζοντας πόσο διαφορετική μοιάζει.

Υπήρξαν μάλιστα, πολλοί που ανέφεραν για ακόμα μια φορά πόσο μοιάζει στην Κατερίνα Καινούργιου, όταν χρησιμοποιεί φίλτρα.

«Λες και βλέπω την Καινούργιου με τόσα φίλτρα», έγραψε κάποιος, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Άλλα χείλη σήμερα».

Δείτε τα σχόλια:

μαρινα
μαριναπτ
πατολ
πατουλη
πατουληηξ

Έντονες αντιδράσεις είχε προκαλέσει πρόσφατα μια φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη στα social media, λόγω της έντονης επεξεργασίας που έχει υποστεί.

Συγκεκριμένα, ένα στιγμιότυπο που ανάρτησε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τη δείχνει σε βραδινή της έξοδο, έχει σχολιαστεί εντονα.

Τα φίλτρα που έχει χρησιμοποιήσει είναι η αιτία. Φαίνεται πως χρησιμοποίησε πολλά, με αποτέλεσμα το πρόσωπό της να μοιάζει αγνώριστο.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Αν θέλεις να πετάξεις, πρέπει να εγκαταλείψεις ό,τι σε βαραίνει…».

Advertisement

Δείτε επίσης

Advertisement

ADVERTISEMENT​

Advertisement

Advertisement