Αλλαγή σελίδας στη Θεσσαλονίκη υπόσχεται ο Στέλιος Αγγελούδης

stelios aggeloudis 1 1020.jpg

Advertisement

Δεν περισσεύει κανείς», είπε ο Στέλιος Αγγελούδης μετά τη μεγάλη νίκη του στον Δήμο Θεσσαλονίκης έναντι του νυν δημάρχου, Κωνσταντίνου Ζέρβα, με ποσοστό 67,34%.

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο Στέλιος Αγγελούδης τόνισε ότι «είναι δική μας η ευθύνη να κερδίζουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών με τη δουλειά μας» και πρόσθεσε:

«Η Θεσσαλονίκη μίλησε, οι πολίτες μίλησαν. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Θεσσαλονικείς. Και αυτούς που μας στήριξαν και όσους έκαναν άλλη επιλογή και αυτούς που επέλεξαν αποχή. Είναι δική μας η ευθύνη να κερδίζουμε την εμπιστοσύνη τους με τη δουλειά μας».

Ευχαρίστησε τους συνεργάτες, τους εθελοντές της παράταξης και τους υποψήφιους για «αυτό το όμορφο ταξίδι για την πόλη μας» και σημείωσε: «Αλλάξαμε σελίδα, γράφουμε ιστορία όλοι μαζί για μια καλύτερη καθημερινότητα, για τη Θεσσαλονίκη που μας ενώνει». 

Και κατέληξε: «Τώρα ξεκινάμε, δεν περισσεύει κανείς».

Δήλωση Ζέρβα με αιχμές για την… απλή αναλογική

Από την πλευρά του, ο απερχόμενος δήμαρχος, Κώστας Ζέρβας μίλησε για «προσωπικό κόστος» τονίζοντας ότι «σε όλη τη διαδρομή είχα γνώμονα την εξέλιξη της πόλης σε όλους τους τομείς. Δεν κρύφθηκα ποτέ και πήρα προσωπικό κόστος».

«Τέσσερα χρόνια είμαι υπερήφανος που η Θεσσαλονίκη είναι όρθια σε ένα περιβάλλον που ναρκοθετήθηκε από την απλή αναλογική. Δεν είμαι πολιτικός αλλά πολίτης ανάμεσα σε λίγους».

Advertisement

Δείτε επίσης

Advertisement

ADVERTISEMENT​

Advertisement

Advertisement