Ανδρουλάκης: ”Η ΝΔ είναι το βαθύ κράτος – Να μπει φραγμός στην αλαζονεία”

androulakis 1104

Advertisement

Πυρά κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη εκτόξευσε ο Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας στο 9ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, υπογραμμίζοντας ότι «η Νέα Δημοκρατία και ο πρωθυπουργός είναι το βαθύ κράτος», ενώ απηύθυνε κάλεσμα στους πολίτες να στηρίζουν το ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές για να «μπει φραγμός στην αλαζονεία.

«Ζητώ να μας εμπιστευθεί ο λαός. Θα είμαστε στη δεύτερη θέση με αισθητά ανεβασμένα ποσοστά. Έτσι θα σταλεί ισχυρό πολιτικό μήνυμα ότι ο τόπος χρειάζεται αξιόπιστη προγραμματική αντιπολίτευση και όχι μια αντιπολίτευση life style», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ταυτοχρόνως, δήλωσε αισιόδοξος ότι το ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμο να «βάλει τη χώρα σε νέα πορεία, με προτεραιότητα την αναγέννηση του ΕΣΥ, την αναβάθμιση της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, τη στέγαση, γιατί η μισή ανάπτυξη δεν μπορεί να είναι real estate, όπως είπε, και την πράσινη μετάβαση».

Σε ερώτηση που δέχθηκε για τις δημοσκοπήσεις, ανέφερε ότι τις μελετά αλλά, όπως πρόσθεσε, «αν τις άκουγα δεν θα είχα γίνει αρχηγός, ούτε θα παίρναμε μονοψήφιο, που μας έδιναν στις δεύτερες εθνικές εκλογές».

Advertisement

Δείτε επίσης

Advertisement

ADVERTISEMENT​

Advertisement

Advertisement