Εκλογές 2023 – «Σήμερα κρίνεται η ζωή μας και η δημοκρατία»: Ψήφισε ο Αλέξης Τσίπρας

tsipras peristeri

Advertisement

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε στις 10:30 το πρωί της Κυριακής (25/6) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου, στο 497ο εκλογικό τμήμα.

«Στη σημερινή τελική και κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση και μάλιστα με το σύστημα της ενισχυμένης αναλογικής που δίνει 50 έδρες μπόνους στο πρώτο κόμμα κρίνεται ποιος και πώς θα κυβερνήσει τα επόμενα χρόνια, κρίνεται η ζωή μας την επόμενη τετραετία, αλλά κρίνεται και η ποιότητα της δημοκρατίας» είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

Και συνέχισε:

« Κρίνεται αν την επόμενη ημέρα θα έχουμε μία κυβέρνηση ανεξέλεγκτη ή ισορροπία στη δημοκρατία και στο πολιτικό μας σύστημα. Αν θα έχουμε ισχυρή αντιπολίτευση να ελέγχει την κυβέρνηση»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ κατά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο ΠεριστέριCNN GREECE

Καταλήγοντας, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να παίξει αξιόπιστα αυτό το ρόλο. Να στηρίξει τις ανάγκες της κοινωνίας, να εκπροσωπήσει την κοινωνική πλειοψηφία, αλλά και να παίξει έναν ρόλο εξισορροπητικό στο σύστημα και στη δημοκρατία. Ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει ισχυρή κοινωνία και υγιής δημοκρατία αύριο».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ κατά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο Περιστέρι

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία είναι υποψήφιος και στη Δυτική Αθήνα, πέρα από την Α’ Πειραιώς και το Ρέθυμνο.

Advertisement

Δείτε επίσης

Advertisement

ADVERTISEMENT​

Advertisement

Advertisement