ΚΚΕ για Κασσελάκη: Αν δεν υπήρχε, τότε ο κ. Μητσοτάκης θα έπρεπε να τον εφεύρει

ΚΚΕ για Κασσελάκη Αν δεν υπήρχε, τότε ο κ. Μητσοτάκης θα έπρεπε να τον εφεύρει

Advertisement

Σφοδρά πυρά κατά του Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε το ΚΚΕ, σχολιάζοντας την τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε το βράδυ της Τρίτης (02/04), τονίζοντας είναι ενδεικτική της συμφωνίας που υπάρχει μεταξύ της κυβέρνησης και της «συμπολιτευόμενης ‘’αντιπολίτευσης’’».

Το ΚΚΕ τονίζει πως ο κ. Κασσελάκης ενημέρωσε πως συμφωνεί με την ιδιωτική υγεία, με το να μπαινοβγαίνει η αστυνομία στα πανεπιστήμια, με την επέκταση του φράχτη στον Έβρο, με τα εξοπλιστικά προγράμματα της κυβέρνησης της ΝΔ – τα οποία άλλωστε ο ΣΥΡΙΖΑ έχει υπερψηφίσει – και φυσικά με την ύπαρξη αμερικανικών στρατιωτικών βάσεων στην Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμη: Αμφιβολίες και στον ΣΥΡΙΖΑ για το κατηγορητήριο σε βάρος Καραμανλή – Ποιο ρίσκο δεν αναλαμβάνουν

«Επιβεβαιώνεται για μία ακόμα φορά ότι αν δεν υπήρχε ο κ. Κασσελάκης, τότε ο κ. Μητσοτάκης θα έπρεπε να τον εφεύρει», σημειώνει το ΚΚΕ και προσθέτει πως η αντιπαράθεση κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ αναπόφευκτα θα πηγαίνει στο … κουτσομπολιό καθώς στα βασικά ζητήματα συμφωνούν.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΚΚΕ
Ο κ. Κασσελάκης μας ενημέρωσε ότι συμφωνεί με την ιδιωτική υγεία, με το να μπαινοβγαίνει η αστυνομία στα πανεπιστήμια, με την επέκταση του φράχτη στον Έβρο, με τα εξοπλιστικά προγράμματα της κυβέρνησης της ΝΔ – τα οποία άλλωστε ο ΣΥΡΙΖΑ έχει υπερψηφίσει – και φυσικά με την ύπαρξη αμερικανικών στρατιωτικών βάσεων στην Ελλάδα. Μετά από όλα αυτά, η δήλωσή του ότι “δεν έχει αγκυλώσεις”, ήταν μάλλον περιττή…

Η συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ήταν αποκαλυπτική ως προς την αιτία των όσων παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες. Γιατί, όταν υπάρχει συμφωνία κυβέρνησης και συμπολιτευόμενης “αντιπολίτευσης” στα βασικά ζητήματα της ακολουθούμενης πολιτικής, αναπόφευκτα η μεταξύ τους προεκλογική αντιπαράθεση θα πηγαίνει στο κουτσομπολιό.

Επιβεβαιώνεται για μία ακόμα φορά ότι αν δεν υπήρχε ο κ. Κασσελάκης, τότε ο κ. Μητσοτάκης θα έπρεπε να τον εφεύρει.

Advertisement

Δείτε επίσης

Advertisement

ADVERTISEMENT​

Advertisement

Advertisement