Μαρινάκης: Με συμβολισμούς η υποψηφιότητα Μπελέρη

marinakis ypothesi liggeridi

Advertisement

«Μας ενδιαφέρει το ποιοι θα πάνε στην ευρωβουλή, αλλά και να έχει μεγάλο ποσοστό ευρωβουλευτών η Νέα Δημοκρατία», σημείωσε στον ΑΝΤ1 ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Σχολιάζοντας την ανάθεση περιφερειών από τον πρωθυπουργό προς υπουργούς και το αν τα πρόσωπα έχουν να κάνουν με τα κόμματα που βρίσκονται πιο δεξιά από τη ΝΔ, εκτίμησε πως, «δεν νομίζω ότι ετεροκαθορίζεται τόσο η στρατηγική του πρωθυπουργού από τα άλλα κόμματα».

«Ο καθένας από τους 42 υποψήφιους εκπροσωπεί κάτι άλλο. Δεν σημαίνει ότι κάποιος που είναι άσημος δεν είναι άξιος. Το σημαντικό είναι ο καθένας να κομίζει από τον χώρο του εμπειρία. Όλα αυτά είναι εφόδια», είπε σχετικά με τα άτομα που από τον χώρο της τηλεόρασης βρέθηκαν στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για την ευρωβουλή.

Αναφορικά με την αποστροφή της Εύης Χριστοφιλοπούλου για τον Φρέντη Μπελέρη είπε ότι, «είναι άδικο να μιλάμε για έναν υποψήφιο, αλλά είναι ένας άνθρωπος που συμβολίζει την παράβαση του κράτους δικαίου, τη μη απονομή δικαιοσύνης. Ο Φρέντη Μπελέρης ήταν ένας άνθρωπος που ανήκε στη Νέα Δημοκρατία, η οικογένειά του είναι άνθρωποι οι οποίοι είναι στην παράταξη. Είναι ένας πολύ ισχυρός συμβολισμός. Το ότι ένας άνθρωπος με όλα αυτά που έχει περάσει δημιουργεί κύμα συμπαράστασης, δεν σημαίνει ότι, έχει ψηφοθηρικό χαρακτήρα η υποψηφιότητα».

Advertisement

Δείτε επίσης

Advertisement

ADVERTISEMENT​

Advertisement

Advertisement