«Τρομακτικός συνδυασμός» Μητσοτάκη – Καραμανλή για τα αίσχη στο ΟΑΚΑ

Karamanlis Kasselakis.png

Advertisement

Ασυναίσθητοι μέτοχοι «παρηκμασμένων οικογενειακών πολιτικών επιχειρήσεων» κατά τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης οι κ.κ. Μητσοτάκης και Καραμανλής του Αχιλλέως

Ευθείες βολές στον πρώην υπουργό Μεταφορών Κώστα Αχιλλέως Καραμανλή και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπολύει ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, μετά τον ορυμαγδό αποκαλύψεων σχετικά με τα χρονίζοντα προβλήματα στατικότητας στο στέγαστρο και σε άλλους χώρους που έφεραν το λουκέτο στο πλέον εμβληματικό στάδιο της χώρας και τις ξεκάθαρες ευθύνες που προκύπτουν για την πρώην και τη νυν κυβέρνηση Μητσοτάκη.

«Τρομακτικός συνδυασμός: Ένας υπουργός Καραμανλής που έκρυβε τις μελέτες και ένας πρωθυπουργός Μητσοτάκης που έχει χάσει το manual της χώρας», σημειώνει ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτηση του στο Facebook.

«22/9/2020. Η ημέρα που ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Κώστας Καραμανλής, λαμβάνει επίσημη μελέτη για σοβαρά προβλήματα στατικότητας του στεγάστρου Καλατράβα, τα οποία “χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης”, όπως αποκάλυψε σήμερα ο ΑΝΤ1», αναφέρει ειδικότερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. «Τι έκανε ο -επάγγελμα Καραμανλής- υπουργός; Ό,τι και στα Τέμπη: Τίποτα!», σημειώνει. Προσθέτει ότι «όπως συνεχίστηκαν τα δρομολόγια στον σιδηρόδρομο, έτσι συνεχίστηκε η λειτουργία του ΟΑΚΑ: Όλες οι ελληνικές ομάδες πέρασαν από το στάδιο. Όλα τα εντός έδρας διεθνή παιχνίδια του Παναθηναϊκού διεξήχθησαν εκεί. Οι πιο πολυπληθείς συναυλίες της χώρας έγιναν εκεί. Κάτω από το ασταθές στέγαστρο συγκεντρώνονταν για τρία ολόκληρα χρόνια δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι τη φορά».

«Τρομακτικός συνδυασμός: Ένας υπουργός Καραμανλής που έκρυβε τις μελέτες και ένας πρωθυπουργός Μητσοτάκης που έχει χάσει το manual της χώρας», σχολιάζει ο κ. Κασσελάκης και συμπληρώνει ότι «η Ελλάδα που θέλουμε πρέπει να ξεφορτωθεί άμεσα τους ασυναίσθητους μετόχους παρηκμασμένων οικογενειακών πολιτικών επιχειρήσεων».

«Δε φταίω εγώ, ο Λευτεράκης το έκανε…»

Αντί ωστόσο άλλης απάντησης, ο κ. Καραμανλής πετάει με χαρακτηριστική ευκολία το μπαλάκι στον τότε υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, καθιστώντας εκείνον υπεύθυνο για το Ολυμπιακό Στάδιο. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι «η μοναδική συμμετοχή του υπουργείου Υποδομών ήταν η τεχνική έκθεση συμβούλου που ζήτησε τον Ιούλιο του 2019 και αφορούσε τις κερκίδες. Η έκθεση αυτή ξεκίνησε να παραδίδεται τμηματικά στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού τον Νοέμβριο του 2020 και ο πλήρης φάκελος διαβιβάστηκε τον Μάρτιο του 2021 στο Υφυπουργείο Αθλητισμού, στην αρμοδιότητα του οποίου ανήκει το ΟΑΚΑ».’Πρόκειται για την έκθεση με ημερομηνία 22 Σεπτεμβρίου 2020 που έλεγε ότι στο ΟΑΚΑ «εντοπίστηκαν προβλήματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης και ιδιαίτερης διαχείρισης». Το πού κατέληξε αυτή η έκθεση αφορά συνολικά την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Advertisement

Δείτε επίσης

Advertisement

ADVERTISEMENT​

Advertisement

Advertisement