Βελόπουλος: «Με εξόργισε το ότι ανακάτεψε την μάνα του»

velopoulos

Advertisement

Για τον ξυλοδαρμό του Βασίλη Γραμμένου από τον ανεξάρτητο βουλευτή, Κωνσταντίνο Φλώρο μίλησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Όπως είπε ο κ. Βελόπουλος στον ΑΝΤ1, «το ιερότερο πράγμα για μένα είναι η μάνα του άλλου. Το χειρότερο δεν είναι η μπουνιά, με εξόργισε ότι ανακάτεψε την μάνα του. Όταν δεν αναλαμβάνεις την ευθύνη των πράξεων σου, δεν αξίζει να είσαι βουλευτής».

«Ο κ. Γραμμένος είναι άνθρωπος με τρία παιδιά, οικογενειάρχης, όλοι ξέρουν ότι είναι ήπιων τόνων, είναι γνώστης πολεμικών τεχνών, είναι μποξέρ, μπορεί να έπεσε, αλλά σηκώθηκε εύκολα, έδειξε αυτοσυγκράτηση. Αυτόν τον άνθρωπο πρέπει να τον στηρίξουμε. Τι λέει το νοσοκομείο; Κάταγμα στην μύτη, κάταγμα στον ώμο… Η μύτη δεν είναι από το πέσιμο», ανέφερε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Προσέθεσε ότι ο συλληφθείς βουλευτής, «πήγε να τσουβαλιάσει ένα ολόκληρο κόμμα χρησιμοποιώντας την μάνα του» και συμπλήρωσε ότι «ο πατέρας του κ. Φλώρου, ήταν στο κόμμα μας, τον διαγράψαμε προ ετών. Με τον γιο δεν είχα κάποια σχέση».

Αναφερόμενος σε όσα συνέβησαν στην Βουλή, είπε ότι «μετά το περιστατικό με τον κ. Γραμμένο, ενώ μιλούσα από το βήμα, ήταν κρυμμένος στο περιστύλιο και μου έκανε χειρονομίες άσεμνες και πρόστυχες. Ενημέρωσα τον Πρόεδρο της βουλής και τον έδιωξε με τις κλωτσιές η Φρουρά της Βουλής. Αυτό είναι συμπεριφορά ζούγκλας».

Ο Κυριάκος Βελόπουλος είπε ακόμη πως «αν είχα μια στο τρισεκατομμύριο στο μυαλό μου ότι έβρισε την μάνα του, θα τον είχα διαγράψει τον κ. Γραμμένο. Από το μεσημέρι, οι δημοσιογράφοι έκαναν ένα έγκλημα: έβαζαν τον «βιαστή» να λέει ό,τι θέλει και ο «βιασμένος» δεν μπορούσε να μιλήσει, ενώ και η ΝΔ πήγε να στήσει ένα σκηνικό που δεν της βγήκε. Όλοι αυτοί που μίλησαν τα είπαν κάπως το πρωί και τα στρογγύλεψαν το απόγευμα. Ο αστυνομικός που ήταν μπροστά είπε ότι δεν άκουσε να βρίζει ο Γραμμένος».

Advertisement

Δείτε επίσης

Advertisement

ADVERTISEMENT​

Advertisement

Advertisement