Βίαιο επεισόδιο στη Βουλή: Με ρινικό κάταγμα και ρήξη καρπού ο Γραμμένος

FLOROS

Advertisement

Με κάταγμα ρινικών οστών και ρήξη καρπού διαγνώσθηκε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Βασίλης Γραμμένος μετά τον ξυλοδαρμό του από τον προερχόμενο από τους «Σπαρτιάτες» και νυν ανεξάρτητο βουλευτή Κωνσταντίνο Φλώρο μέσα στη Βουλή.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν όπως το ανακοίνωσε ο βουλευτής της «Ελληνικής Λύσης» Κώστας Χύτας, ο κ. Γραμμένος έχει «διάστρεμμα και διάταση της ακρωμιοκλειδικής άρθρωσης. Τραυματική ρήξη συνδέσμου του καρπού και της πηχεοκαρπικής. Άλλες καθορισμένες διαταραχές της ρινός».

Η ιατρική συνταγή προβλέπει νάρθηκα ανάπαυσης πηχεοκαρπικής και ανάπαυση βραχίονα, ενώ του χορηγήθηκε αναρρωτική άδεια 10 ημερών.

 

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος, που συνελήφθη νωρίτερα μετά από σωματική επίθεση εναντίον του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένο, μέσα στην Βουλή, έχει μεταφερθεί στο κτήριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Ο κ. Φλώρος κρατείται στα γραφεία της Κρατικής Ασφαλείας και αναμένεται εντός της ημέρας να μεταφερθεί ενώπιον του εισαγγελέα στην Ευελπίδων.

Βουλή: Στο αυτόφωρο στέλνει ο πρόεδρος της Βουλής τον Κωνσταντίνο Φλώρο για βιαιοπραγία

Ο Πρόεδρος του Κοινοβουλίου, Κώστας Τασούλας εδωσε εντολή στη φρουρά, ώστε να οδηγηθεί ενώπιον των Αρχών με την διαδικασία του αυτοφώρου ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος

Όπως έκανε γνωστό από την έδρα, ο κ. Τασούλας, επειδή αντηλλάγησαν και χυδαίες ύβρεις και στην Ολομέλεια αλλά και στο περιστύλιο, στις Αρχές θα σταλούν και τα πρακτικά, αλλά και η μαρτυρία των αστυνομικών που ενδεχομένως άκουσαν αυτές τις ανταλλαγές ύβρεων για τα περαιτέρω.

«Αυτό είναι το φάσμα της αντιμετώπισης αυτού του απροσδόκητου απαραδέκτου γεγονότος» είπε ο πρόεδρος της Βουλής επανερχόμενος στο θέμα του πρωτοφανούς επεισοδίου και ενημέρωσε το Σώμα, για τον χειρισμό «αυτής της αποτρόπαιης συμπεριφοράς» όπως τη χαρακτήρισε.

«Το οπλοστάσιο του Κανονισμού της Βουλής δεν είχε την φαντασία να σκεφτεί ότι μπορεί να έρθει εδώ ένα εκλεγμένο μέλος της Βουλής που θα γρονθοκοπήσει άλλο μέλος. Αυτά προς γνώση και συμμόρφωση. Θα επεκτείνουμε την φαντασία μας και προς αυτές τις εκδοχές», ανέφερε.

Advertisement

Δείτε επίσης

Advertisement

ADVERTISEMENT​

Advertisement

Advertisement