Καρλαύτης μετά τον θρίαμβο στο NFL: Περήφανος που είμαι Έλληνας, νόμιζα θα γινόμουν νέος Διαμαντίδης

Καρλαύτης μετά τον θρίαμβο στο NFL Περήφανος που είμαι Έλληνας, νόμιζα θα γινόμουν νέος Διαμαντίδης

Advertisement

Το American Dream συνεχίζει να ζει ο Γιώργος Καρλαύτης αφού στην δεύτερη χρονιά του ως επαγγελματίας στο NFL κατέκτησε και το δεύτερο πρωτάθλημά του με τους Kansas Chiefs.

Ο 22χρονος αθλητές πανηγύρισε για δεύτερη σερί χρονιά στο μεγαλύτερο αθλητικό event των ΗΠΑ, μετά τη νίκη της ομάδας του με 25-22 σε έναν συγκλονιστικό τελικό κόντρα στους 49ers, που κρίθηκε στην παράταση.

Ο Γιώργος Καρλαύτης έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση στον τελικό του Super Bowl, ξεκινώντας μόλις στα πρώτα λεπτά με ένα καθοριστικό fumble (σ.σ. έκλεψε την μπάλα), τη στιγμή που οι 49ers είχα ξεκινήσει φουριόζοι το ματς.

Μετά τον αγώνα πανηγύρισε με την οικογένειά του και με την ελληνική σημαία στους ώμους του. Ο Γιώργος Καρλαύτης μίλησε στην ΕΡΤ για την μεγάλη του επιτυχία και τόνισε ότι στόχος του είναι να επιστρέψει κάποια στιγμή στην Ελλάδα.

«Πάντα φανταζόμουν τον εαυτό μου σαν επαγγελματία αθλητή. Μεγαλώνοντας νόμιζα ότι θα είμαι ο επόμενος Διαμαντίδης», ανέφερε ο πρωταθλητής που δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό.

Μιλώντας για τον πανηγυρισμό με την ελληνική σημαία είπε: «Ήθελα να δείξω ότι είμαι ο μόνος Έλληνας που έχει κάνει κάτι τέτοιο. Να δείξω περισσότερο την υπερηφάνεια μου που είμαι από την Ελλάδα και για την πατρίδα μου».

Αναφορικά με το αν υπάρχουν και άλλοι τομείς που σκέφτεται να επενδύσει ανέφερε: «Δεν είμαι σίγουρος. Είμαι 22 χρονών ακόμα. Μου αρέσουν πάρα πολύ τα φιλανθρωπικά. Οπότε ασχολούμαι με αυτά. Με διάφορα ιδρύματα και διαφορετικούς σκοπούς εδώ στο Kansas City και θέλω να επεκταθούμε και περισσότερο στην Ελλάδα. Θέλω να κάνω camps και διάφορα για τη νεολαία, τα μικρά παιδιά. Το μεγαλύτερό μου πάθος εκτός του football και της οικογένειάς μου και της θρησκείας θα έλεγα ότι ήταν τα φιλανθρωπικά».

Στα σχέδια του είναι κάποια στιγμή να γυρίσει στην Ελλάδα, όπου θέλει να μεγαλώσει την οικογένειά του, με τη μελλοντική του σύζυγο.

Advertisement

Δείτε επίσης

Advertisement

ADVERTISEMENT​

Advertisement

Advertisement