Βόμβα: Στον Παναθηναϊκό ο Κώστας Σλούκας

sloykas 1 0

Advertisement

Ο Παναθηναϊκός έκανε δικό του τον Κώστα Σλούκα και απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση από τους «Πράσινους».

Στα γραφεία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκεται ο Κώστας Σλούκας για να συναντηθεί με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και να υπογράψει το 3ετες μυθικό συμβόλαιο που θα του αποφέρει 10 εκατομμύρια ευρώ!  Την μεγάλη απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό πήρε ο Κώστας Σλούκας  λίγες μέρες μετά το «αντίο» που είπε στον Ολυμπιακό και ετοιμάζεται για μια νέα πρόκληση στην καριέρα του!

Ήταν ξεκάθαρο από την πρώτη στιγμή που ο Σλούκας αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό μετά την κίνησή του να θέσει όρους στο αγωνιστικό κομμάτι στον Μπαρτζώκα πως ο Παναθηναϊκός πίεσε για να τον αποκτήσει και να ταράξει τα νερά του ελληνικού μπάσκετ.

Και πλέον φτάσαμε στο σημείο που όλα δείχνουν πως ο Σλούκας στα 33 του χρόνια πήρε την απόφαση να αλλάξει «στρατόπεδο» και έτσι να κλείσει διάπλατα και με ηχηρό τρόπο όσα έκανε στην ομάδα που τον ανέδειξε και στην οποία αγωνίστηκε για 10 χρόνια! Προφανώς ο Σλούκας «μαγεύτηκε» από τα απίθανο συμβόλαιο που του προσφέρει ο Παναθηναϊκός, παρότι στις διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό έλεγε πως δεν τον ενδιαφέρει το οικονομικό κομμάτι, ενώ συνάμα είναι δεδομένο πως οι πράσινοι του προσφέρουν όλο το χρόνο που και τον ρόλο που θέλει για να αγωνίζεται!

Ίσως και το ραντεβού του με τον Αταμάν στο αεροδρόμιο να μην είναι τελικά και τόσο αθώο!

Όπως και να έχει  πρόκειται για μια τεράστια κίνηση από τον Παναθηναϊκό που βάζει στη «μηχανή» του Αταμάν έναν σπουδαίο παίκτη που μέχρι πρότινος έπαιζε στον αντίπαλο του και «φωνάζει» παρών στην προσπάθεια που κάνει για επιστροφή σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Advertisement

Δείτε επίσης

Advertisement

ADVERTISEMENT​

Advertisement

Advertisement