Κέιτ Μίντλετον: Συνεχίζεται το θρίλερ με την υγεία της

kate middleton102 1536x1108

Advertisement

Σιγή ασυρμάτου συνεχίζει να τηρεί το παλάτι σχετικά με την ασθένεια της Κέιτ Μίντλετον, ενώ οι φήμες για το χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη οργιάζουν.

Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για ένα σοβαρό χειρουργείο αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποιο είναι το πρόβλημα υγείας της Κέιτ Μίντλετον.

Όπως έχει ήδη ανακοινώσει το παλάτι η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα παραμείνει στο νοσοκομείο τουλάχιστον για 15 μέρες και στη συνέχεια θα συνεχίσει την αποθεραπεία της στο Adelaide Cottage, εκεί όπου μετακόμισε το πριγκιπικό ζευγάρι από το 2022.

Σημειώνεται πως πολλοί είναι αυτοί που σημειώνουν πως το Adelaide Cottage δεν είναι το ιδανικό μέρος για αποθεραπεία. Το πολυτελές οίκημα άνηκε στην Rosemary Townsend, σύζυγο του Group Captain Peter Townsend, με τον οποίο η πριγκίπισσα Μαργαρίτα είχε ένα θυελλώδη δεσμό.

Η πριγκίπισσα Μαργαρίτα είχε γράψει στα απομνημονεύματα της ότι το Adelaide Cottage ήταν το πιο κρύο μέρος που συνάντησε ποτέ στη ζωή της. Πολλοί σημειώνουν πως δεν είναι το ιδανικό μέρος για αποθεραπεία την ώρα που η Βρετανία βιώνει έναν από τους πιο κρύους χειμώνες των τελευταίων ετών.

Επανένωση ετοιμάζει η Μέγκαν Μαρκλ

Την ίδια ώρα, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται πως έμαθαν τα νέα για το πρόβλημα υγείας του βασιλιά Καρόλου και της Κέιτ Μίντλετον από τις ειδήσεις, ενώ και δεν έχει γίνει γνωστό αν το ζευγάρι έχει προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τη βασιλική οικογένεια.

Η ιστοσελίδα express.co.uk σημειώνει πως η Μέγκαλ Μαρκλ με αφορμή τα προβλήματα υγείας του βασιλιά Καρόλου και της Κέιτ Μίντλεντον ετοιμάζει επανένωση με τη βοήθεια της Σάρα Φέργκιουσον που και αυτή είχε αποξενωθεί από τη βασιλική οικογένεια, αλλά τα Χριστούγεννα προσέγγισε ξανά τη βασιλική οικογένεια.

Advertisement

Δείτε επίσης

Advertisement

ADVERTISEMENT​

Advertisement

Advertisement