Σε συναυλία του Έλτον Τζον ο Μακρόν την ώρα που η Γαλλία “φλέγεται”

Advertisement

Οργή έχουν προκαλέσει στη Γαλλία βίντεο που κάνουν το γύρο του διαδικτύου με τον Γάλλο πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν, να παρακολουθεί συναυλία του Έλτον Τζον στο Παρίσι καθώς μαίνονταν οι ταραχές στη χώρα μετά τη δολοφονία εφήβου από πυρά αστυνομικού.

Τα πλάνα από το βίντεο φαίνεται να είναι από το στάδιο Accor Arena του Παρισιού την Τετάρτη το βράδυ, τη δεύτερη νύχτα των ταραχών στη Γαλλία, όπως δημοσιεύει ο Independent.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, στα πλάνα φαίνεται ο Μακρόν να χτυπά ρυθμικά το πόδι του στον 76χρονο πιανίστα καθώς ερμήνευε επιτυχίες όπως το “Saturday Night’s Alright for Fighting” και το “Burn Down the Mission”.

Yπενθυμίζεται ότι το υπουργείο Εσωτερικών της Γαλλίας ανακοίνωσε ότι περίπου 249 αξιωματικοί τραυματίστηκαν σε βίαιες αναταραχές που μαίνονται για τρίτη συνεχή νύχτα στη Γαλλία με αποτέλεσμα ο Γάλλος πρόεδρος να συγκαλέσει έκτακτη συνεδρίαση της κυβέρνησης.

Σήμερα, μάλιστα, ο Εμανουέλ Μακρόν αποφάσισε να επισπεύσει την επιστροφή του από τις Βρυξέλλες, όπου βρίσκεται συμμετέχοντας στην σύνοδο κορυφής της ΕΕ, προκειμένου να είναι παρών σε μία ακόμα υπουργική σύσκεψη διαχείρισης της κρίσης.

Πηγή: skai.gr

Advertisement

Δείτε επίσης

Advertisement

ADVERTISEMENT​

Advertisement

Advertisement