H αλήθεια του Φλώρου απέναντι στους “θεατρινισμούς” Γραμμένου

floros

Advertisement

Ελεύθερος αφέθηκε τελικά και έπειτα από την απολογία του ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος, ο οποίος πρωταγωνίστησε στο “θερμό” επεισόδιο την Τετάρτη στη Βουλή. Στον βουλευτή επιβλήθηκε ο όρος να μην πλησιάζει σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένο. Κάτι εκ των πραγμάτων δύσκολο από τη στιγμή που τα έδρανα της Ελληνικής Λύσης γειτνιάζουν με αυτά που κατέχουν οι ανεξάρτητοι βουλευτές που εξελέγησαν με τους Σπαρτιάτες…

Στην ουσία της υπόθεσης, όμως, πρόκειται για την κορύφωση μιας “βεντέτας” του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κ. Βελόπουλου με την οικογένεια του Κ. Φλώρου, και συγκεκριμένα με τον πατέρα του, Ευστάθιο, αξιωματικό ε.α του Π.Ν, υποψήφιο βουλευτή και συνιδρυτή της Ελληνικής Λύσης. Αυτός ήταν και ο λόγος, δηλαδή η μήνυση του Ευστ. Φλώρου κατά του Βελόπουλου, για τη συζήτηση περί άρσης ασυλίας του αρχηγού της Λύσης, η οποία και υπερψηφίστηκε.

Η προσωπική βεντέτα και οι ύβρεις Γραμμένου

Είναι δεδομένο οτί υπάρχει “προηγούμενο” ανάμεσα σε Βελόπουλο και Φλώρο. Και βάσει αυτού, κάποιοι επιχείρησαν να αναδειχθούν βασιλικότεροι του βασιλέως, συμμετέχοντας στην προσωπική αντιπαράθεση του αρχηγού τους. Έτσι αιτιολογούνται οι ύβρεις και οι απειλές από τους Ηρακλείς του Στέμματος στην Ελληνική Λύση προς τον ανεξάρτητο βουλευτή, που στάθηκαν η αιτία για να “ξεφύγει” με τη σειρά του και να επιτεθεί στον βουλευτή Γραμμένο.

Όπως υποστήριξε από την πρώτη στιγμή ο Κων. Φλώρος, ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης εξύβρισε τον ίδιο και τη μητέρα του σκαιότατα. Όπως σημειώνεται στο υπόμνημα που κατέθεσε ο Φλώρος στην ανακρίτρια “ο κ. Γραμμένος απευθύνθηκε στο πρόσωπό μου, αποκαλώντας με ‘σκουπίδι’ και φωνάζοντάς μου να το βουλώσω. Μετά του απάντησα «’Αντε ρε μη μιλάς εσύ…», και εκείνος εξαπέλυσε έναν οχετό ύβρεων αναφέροντας επί λέξη: «Γ… τη μανούλα σου». Και ενώ εξερχόταν της αίθουσας συνέχισε: «Εσένα την μανούλα σου θα την… Θα σε πάω και με τα βραχιολάκια μέσα. Θα το θυμάσαι π…». «Προφανώς έχασα την ψυχραιμία μου, και ακολούθησα τον κ. Γραμμένο εκτός της αιθούσης, όπου συνέχισε τις ύβρεις, τις απειλές και την ίδια εριστική συμπεριφορά, όχι μόνο σε βάρος μου, αλλά και σε βάρος του παρισταμένου μάρτυρα Αστυνομικού» ανέφερε ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος.

Επιβεβαίωσαν τα λεγόμενα του

Ο ανεξάρτητος βουλευτής επικαλέστηκε τη μαρτυρία του αστυνομικού αλλά και του ανεξάρτητου βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Γ. Βαλτογιάννη, ο οποίος επιβεβαίωσε ενόρκως στην ανακρίτρια τα όσα ισχυρίστηκε ο κ. Φλώρος.

grammenos
Ο Β. Γραμμένος “σκιά” του Κ. Βελόπουλου, στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου

 

Η λογική λέει πως δεν μπορεί κάποιος στα καλά καθούμενα να επιτεθεί σε έναν συνάδελφο του, και μάλιστα μέσα στο κοινοβούλιο, αν δεν έχει προηγηθεί μια πρόκληση. Επίσης, θα πρέπει να ληφθούν υπόψη ο λόγος της μήνυσης του πατέρα Φλώρου στον Βελόπουλο – τον κατηγορεί πως κρύβεται πίσω από ανώνυμους λογαριασμούς σε ΜΚΔ που τον βρίζουν και τον συκοφαντούν υποτίθεται για τον σεξουαλικό προσανατολισμό του -, η φόρτιση του βουλευτή Φλώρου την ώρα της επίθεσης – δεν του είχε δοθεί ο λόγος επί προσωπικού σε αναφορά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Λύσης Κ. Χήτα – αλλά και η παροιμιώδης ψυχραιμία του κ. Γραμμένου, που, παρότι πρωταθλητής kick boxing “δέχθηκε” το κεφαλοκλείδωμα του Φλώρου χωρίς να αντιδράσει.


Αυτό το στοιχείο από μόνο του λέει πολλά. Είναι ίσως η κορύφωση μιας συντονισμένης επιχείρησης παγίδευσης του Φλώρου από τους “πιστούς” του Κ. Βελόπουλου, να τον προκαλέσουν, βρίζοντας το πιο ιερό πρόσωπο του καθενός δηλαδή τη μάνα, για να αντιδράσει και στηθεί το σόου σε βάρος του.

Δεν είναι χριστιανικό το βρίσιμο της μάνας

Κι όπως αναφέρει σχετικά και ο Άδωνις Γεωργιάδης, απευθυνόμενος στον Κ. Βελόπουλο “αγαπητέ Κυριάκο καλό το σόου υπέρ της Χριστιανικής Πίστης και της Ορθοδοξίας, αλλά κάθε πιστός Χριστιανός θα σου έλεγε ότι τη μάνα δεν την βρίζουμε ποτέ και για κανέναν λόγο, είναι το ιερότερο πρόσωπο για όλους μας! Για να σε δούμε τώρα Πρόεδρε της «Ελληνικής Λύσης» τι θα πράξεις, διότι στα λόγια καλός είσαι αλλά εδώ χρειάζονται πράξεις… ΥΓ: ο κ. Γραμμένος εάν πράγματι το έχει πει αυτό, θα έπρεπε να το παραδεχθεί και για να αναλάβει με αξιοπρέπεια και το δικό του μερίδιο ευθύνης, αλλά και για να δώσει τα αναγκαία ελαφρυντικά στον κ. Φλώρο για το ξέσπασμα του”, συμπληρώνοντας πως αν δεν ισχύουν οι καταθέσεις του αστυνομικού και του Βαλτογιάννη πρέπει να τους μηνύσει για ψευδή κατάθεση.

Advertisement

Δείτε επίσης

Advertisement

ADVERTISEMENT​

Advertisement

Advertisement