Τσιόδρας: ”Πρέπει να τον ακούσουν όλοι τον Αρχιεπίσκοπο”

TSIODRAS 2202

Advertisement

Στην κοινή επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου και Κυριάκου Μητσοτάκη την ερχόμενη Παρασκευή, για το ζήτημα των ευρωεκλογών αλλά και για τις δεκάδες συλλήψεις για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη αναφέρθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Τσιόδρας μιλώντας το πρωί της Τρίτης στον ΣΚΑΪ.

«Πρέπει να τον ακούσουν όλοι τον Αρχιεπίσκοπο. Η εκκλησία έχει μια συγκεκριμένη θέση όπως και η πολιτεία» επισήμανε ο κ. Τσιόδρας.

Σχετικά με τις ευρωεκλογές, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής σημείωσε πως «οι μετρήσεις επιβεβαιώνουν ένα ισχυρό προβάδισμα της ΝΔ. Από εκεί και πέρα υπάρχουν προβλήματα. Επίσης, υπάρχουν και διαφωνίες. Το ερώτημα είναι αν προσερχόμενοι στις κάλπες θα πρυτανεύσει η πολιτική σταθερότητα της χώρας ή κάποια δυσαρέσκεια που θα έχει κάποιος ή κάποια».

Ταυτόχρονα, αναφερόμενος στις προεκλογικές δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι ο κ. Κασσελάκης αυτό που ζητάει μόνο είναι να «φθαρεί ο Μητσοτάκης και η ΝΔ» προσθέτοντας πως δεν μας λέει τι είναι αυτό που ζητάει ακριβώς. Όσον αφορά το αίτημα του κ. Κασσελάκη για διεθνείς παρατηρητές σχολίασε ότι «η Ελλάδα δεν είναι Ζιμπάμπουε να ζητάει εκλογές με διεθνείς παρατηρητές»

Advertisement

Δείτε επίσης

Advertisement

ADVERTISEMENT​

Advertisement

Advertisement