Γιάννης Καλλιάνος: «Θα σου τελειώσω την καριέρα»

KALLIANOS1

Advertisement

Η υπόθεση θανάτου του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου εξακολουθεί να βρίσκεται στην επικαιρότητα, με νέες αποκαλύψεις και δηλώσεις των εμπλεκόμενων πλευρών.

Ο δικηγόρος του καθηγητή αγγειοπλαστικής κατήγγειλε σήμερα, ότι ο βουλευτής φέρεται να έστειλε «απειλητικό» μήνυμα στον γιατρό ότι θα του τελειώσει την καριέρα. Από την πλευρά του, ο Γιάννης Καλλιάνος απάντησε: «Τι απειλητικά μηνύματα να έστελνα; Ήμουν σε κατάσταση σοκ και πανικού».

Αναλυτικά, ο συνήγορος του καθηγητή αγγειοπλαστικής, Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε στην εκπομπή T-live για τα όσα καταγγέλθηκαν για «φακελάκι».

«Όταν ακούγεται μία καταγγελία, η οποία ουσιαστικά που αποτελεί δολοφονία χαρακτήρα, όπου ένας άνθρωπος πανεπιστημιακός με πολύχρονη παρουσία στα ιατρικά δρώμενα της χώρας, διδάσκει φοιτητές και γιατρούς, χειρουργεί καθημερινά δεκάδες ανθρώπους, σώζει ζωές, είναι αναγνωρισμένος επιστήμονας στο εξωτερικό και αποτελεί κεφάλαιο της ιατρικής στη χώρα μας… όταν λοιπόν επιχειρείται να ακυρωθεί η ηθική υπόσταση αυτού του ανθρώπου με μία τέτοια καταγγελία, το ελάχιστο που έχω να κάνω είναι να απαντήσω, σεβόμενος πάντοτε τον πόνο της οικογένειας για τον θάνατο. Είναι μία καταγγελία όψιμη, που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα» ανέφερε ο κ. Δημητρακόπουλος.

«Αυτό που έχω να σας πω για πρώτη φορά είναι ότι υπάρχει γραπτό μήνυμα, στις 23 Απριλίου, από τον κ. Γιάννη Καλλιάνο, δύο ημέρες πριν από τον θάνατο, με περίσσια εκτίμηση προς το πρόσωπο του εντολέως μου» είπε ο κ. Δημητρακόπουλος και πρόσθεσε: «O εντολέας μου ποτέ δεν ζήτησε και ποτέ δεν δέχθηκε φακελάκι».

Στη συνέχεια της συζήτησης, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος κατήγγειλε ότι ο Γιάννης Καλλιάνος έστειλε κι ένα δεύτερο sms στον καθηγητή. «Συγχρόνως με αυτό το μήνυμα που έστειλε ο κ. Καλλιάνος όπου εκφράζει την περίσσεια εκτίμησή του, ήρθε μετά ένα άλλο μήνυμα που λέει “υπόσχομαι, θα σου τελειώσω την καριέρα“», είπε ο δικηγόρος του γιατρού.

Advertisement

Δείτε επίσης

Advertisement

ADVERTISEMENT​

Advertisement

Advertisement