«Πυρά» Γιώργου Τσίπρα κατά Κασσελάκη: ”Δεν εξελέγη για να μεταλλαχθούμε – Σοκαριστική η αναφορά σε θαύματα”

TSIPRAS 2102

Advertisement

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει στην Κουμουνδούρου τόσο οι θέσεις που εκφράζει τελευταία ο πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης όσο και η αναφορά του στο θαύμα που τελέστηκε κατά τη βάφτισή του κατά ομολογία του, με τον ίδιο να φέρεται να περιγράφει ότι «με βάφτισε ο Άγιος Τσαλίκης με τον πατέρα Κύριλλο και στο νερό σχηματίστηκε ένας σταυρός από το λάδι».

Εντός ΣΥΡΙΖΑ μετά τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος σε συνέντευξή του ανάφερε ότι «η ιδεολογική ταυτότητα του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι από τα θέματα που μπορούν να μπουν στην κουβέντα», για να προσθέσει στη συνέχεια: «Για να είμαστε καθαροί, άλλος ιδεολογικός προσανατολισμός σημαίνει άλλο κόμμα», σειρά πήρε ο Γιώργος Τσίπρας.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας, χαρακτήρισε ως «σοκαριστική» την αναφορά του προέδρου και σημείωσε πως «η εκλογή Κασσελάκη έγινε για αλλάξουμε τα στραβά, όχι για να μεταλλαχθούμε».

«Θαύματα η Αριστερά δεν είχε ποτέ στον πολιτικό της λόγο. Όλα τα δημοκρατικά κόμματα δεν είχαν. Αυτά ανήκουν σε κάποιους ιδιαίτερους πολιτικούς χώρους» είπε ο κ. Τσίπρας μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ακολούθως τόνισε πως «κανείς ορθολογιστής άνθρωπος δεν μιλάει για τέτοια πράγματα». Ερωτηθείς γιατί το είπε ο Στέφανος Κασσελάκης αρκέστηκε να σημείωσε πως «δεν ξέρω γιατί το είπε, πρέπει να ερωτηθεί ο ίδιος».

Advertisement

Δείτε επίσης

Advertisement

ADVERTISEMENT​

Advertisement

Advertisement