Ο Σκέρτσος πήρε τη σκυτάλη των απειλών από τη Μπακογιάννη

skertsos akis ekprosopos

Advertisement

Να μην ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ εάν θέλουν να έχουν δικαιώματα Ελλήνων πολιτών, λέει εμμέσως πλην σαφώς η Ν.Δ. στη μουσουλμανική μειονότητα.
Στα άκρα φτάνει η Νέα Δημοκρατία τις προεκλογικές αθλιότητες κατά του ΣΥΡΙΖΑ και τις απειλές προς τα μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας στη Ροδόπη.

Την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας πραγματοποιεί σημαντική παρέμβαση, πηγαίνοντας στον υπηρεσιακό πρωθυπουργό σήμερα το πρωί για να ενημερώσει για τα επικίνδυνα «γαλάζια» παιχνίδια με τα εθνικά θέματα, η Ν.Δ. επιμένει να σπεκουλάρει με στόχο να… εμπνεύσει το ακροδεξιό ακροατήριο.

Μετά τις προκλητικής δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, στον απόηχο του σάλου που προκάλεσε το βίντεο με τις δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη, ήρθε ο Άκης Σκέρτσος να πάει ένα βήμα παραπέρα τον εκλογικό εκβιασμό.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ., μιλώντας χθες στο Mega, δήλωσε εμμέσως πλην σαφώς ότι τα μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας δεν πρέπει να ψηφίσουν τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ εάν θέλουν να έχουν τα δικαιώματα που έχουν Έλληνες πολίτες.

Κληθείς να σχολιάσει τα λόγια της Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία έχει καταγραφεί σε βίντεο να λέει «εάν δε με στηρίξετε δε θα μπορώ να σας στηρίξω εγώ αύριο», ο Άκης Σκέρτσος πήρε τη σκυτάλη και συνέχισε στον ίδιο ολισθηρό κατήφορο.

Αφού είπε προσχηματικά ότι η παράταξή του θα συνεχίσει να δουλεύει για το καλό της μουσουλμανικής μειονότητας προκειμένου τα μέλη της να αισθάνονται Έλληνες πολίτες που απολαμβάνουν τα δικαιώματα που απορρέουν από το Σύνταγμα, συνέχισε προειδοποιώντας «όταν εμπιστεύονται πολιτικούς ή βουλευτές οι οποίοι υπηρετούν μια  ατζέντα αυστηρά ή καθαρά αναθεωρητική αντιλαμβάνεστε πάει κόντρα στην εθνική ελληνική πολιτική.  Αν θέλουν να έχουν τα αυτονόητα δικαιώματα που έχουν οι Έλληνες πολίτες, θα πρέπει να στηρίξουν βουλευτές οι οποίοι υποστηρίζουν την ελληνική εθνική πολιτική» και ο Άκης Σκέρτσος συνέχισε ανεβάζοντας στροφές στις κυπατζήδικες αντιλήψεις: «βλέπουμε ότι τελικά υπήρξε αυτή η επικράτηση των συγκεκριμένων υποψηφίων και θεωρούμε ότι αυτό ενέχει ένα σοβαρό εθνικό κίνδυνο πλέον».

Advertisement

Δείτε επίσης

Advertisement

ADVERTISEMENT​

Advertisement

Advertisement