Κεκλεισμένων των θυρών ο αγώνας Ολυμπιακός – Μπάτσκα Τόπολα, με κόσμο Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ στους ευρωπαϊκούς αγώνες

Advertisement

Χωρίς την παρουσία φιλάθλων θα διεξάγονται για τους επόμενους δύο μήνες οι αγώνες της Super League. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, ανακοίνωσε τις αποφάσεις της ελληνικής κυβέρνησης, που προέκυψαν μετά τη σύσκεψη των συναρμοδίων υπουργών του περασμένου Σαββάτου.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο κ. Μαρινάκης, το συγκεκριμένο μέτρο θα ισχύσει μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου 2024, ενώ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε ότι το μέτρο “κεκλεισμένων των θυρών” θα ισχύσει κατά περίπτωση και στους εντός έδρας ευρωπαϊκούς αγώνες των ελληνικών ομάδων, σημειώνοντας μάλιστα, ότι η πρώτη σχετική απόφαση αφορά τον αγώνα Ολυμπιακός – Μπάτσκα Τόπολα, το βράδυ της προσεχούς Πέμπτης (14/12, 22:00) στο γήπεδο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Αντιθέτως, τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της Πέμπτης (14/12) του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα για το Europa League και του ΠΑΟΚ με την Ελσίνκι για το Conference League θα γίνουν με κόσμο.

Τα μέτρα που ανακοινώθηκαν αφορούν μόνο στους αγώνες ποδοσφαίρου. Κάτι που σημαίνει πως το πρόγραμμα για το μπάσκετ δεν αλλάζει και όλες οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν κανονικά με κόσμο στις κερκίδες.

Advertisement

Δείτε επίσης

Advertisement

ADVERTISEMENT​

Advertisement

Advertisement