Κηφισιά – ΠΑΟΚ 0-6: Φεστιβάλ γκολ και θεάματος

konstantelias 5

Advertisement

Γκολ και θέαμα πρόσφερε ο ΠΑΟΚ στο άδειο «Μιχάλης Κρητικόπουλος» της Καισαριανής, συντρίβοντας την Κηφισιά με 6-0 και έξι σκόρερς, εδραιώνοντας τη θέση του στην κορυφή της βαθμολογίας στο τέλος του 2023.

Μαθήματα ποδοσφαίρου παρέδωσε ο ΠΑΟΚ στην Καισαριαννή επικρατώντας 6-0 της Κηφισιάς με έξι διαφορετικούς σκόρερ και ηγέτες τους Ντεσπόντοφ – Κωνσταντέλια. Ο Δικέφαλος πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη στο πρωτάθλημα και επέστρεψε ξανά στην κορυφή της Stoiximan Super League.

Ένας απολαυστικός ΠΑΟΚ ο οποίος παρέδωσε μαθήματα ποδοσφαίρου επικράτησε 6-0 της Κηφισιάς στην Καισαριαννή με τους παίκτες του Λουτσέσκου να αποδίδουν Total Football σε αρκετές στιγμές της αναμέτρησης και να έχουν έξι διαφορετικούς σκόρερ στη μεγαλύτερη φετινή νίκη στη Stoiximan Super League.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου βρέθηκε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας, πάνω από τον Παναθηναϊκό και θα κλείσει το 2023 ως πρωτοπόρος και με την εικόνα του μέσα στον αγωνιστικό χώρο να ξεχωρίζει.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό του αγώνα, δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τους που παρατάχθηκε να παίξει… ανοιχτά τον ΠΑΟΚ, έκανε φάσεις, αλλά ίσως αυτό ήταν το μεγαλύτερο λάθος της Κηφισιάς καθώς ο Δικέφαλος βρήκε χώρους και με τρία γκολ σε κάθε ημίχρονο έφτασε σε μια ευρεία επικράτηση.

Ο ΠΑΟΚ βρήκε ξανά δίχτυα με τους συνήθης σκόρερ του, Κωνστανέλια, Ντεσπόντοφ, Μπράντον Τόμας, Μουργκ και Οζντόεφ και είδε και τον Τσιγγάρα να πετυχαίνει το πρώτο του τέρμα.

Έξι αλλαγές στο αρχικό σχήμα ο Λουτσέσκου

Ο ΠΑΟΚ κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο με έξι αλλαγές στο αρχικό του σχήμα σε σχέση με το ματς στην Τρίπολη. Οι Σάστρε, Τροστ-Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Μεϊτέ και Μπράντον Τόμας επέστρεψαν στην ενδεκάδα αντί των Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Κουλιεράκη, Μπάμπα, Σβαμπ και Σαμάτα.

Κάτω από τα γκολπόστ ήταν ο Κοτάρσκι με τον Σάστρε να παίζει στο δεξί άκρο και τον Ράφα Σοάρες να αγωνίζεται στο αριστερό ενώ το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας ήταν οι Τροστ-Εκόνγκ και Μιχαηλίδης. Στη μεσαία γραμμή έπαιξαν ως δίδυμο οι Μεϊτέ και Οζντόεφ με τον Μουργκ να παίζει στο “10” έχοντας στα δεξιά τον Ντεσπόντοφ και τα αριστερά τον Κωνσταντέλια ενώ στην κορυφή βρέθηκε ο Μπράντον Τόμας.

KΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Μποτία, Λαντρ, Λούμορ (61′ Γκόμπελιτς), Κωνσταντακόπουλος (61′ Πρίτσας), Βαφέας, Παπασάββας, Ματέους Σάντος, Οζέγκοβιτς, Τετέι (61′ Μπιφουμά).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Τροστ-Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Μπράντον.

πηγή:sport24.gr

Advertisement

Δείτε επίσης

Advertisement

ADVERTISEMENT​

Advertisement

Advertisement