ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Αύριο, Πέμπτη, η απόφαση για την τύχη του ματς

ΠΑΟΚ Ολυμπιακός Αύριο, Πέμπτη, η απόφαση για την τύχη του ματς

Advertisement

Την Πέμπτη στις 15:45 συνεδριάζει το ΔΣ της Super League 1 για να αποφασίσει εάν θα αναβληθεί ή όχι ο αγώνας της Κυριακής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε επίσημο αίτημα αναβολής την Τετάρτη και ζητάει αναβολή γιατί την Πέμπτη (22/2) παίζει στη Βουδαπέστη με τη Φερεντσβάρος στη ρεβάνς του αγώνα των πλέι οφ του Conference League ο οποίος είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη (15/2) στον Πειραιά.

Τα μέλη της Λίγκας θα αποφασίσουν εάν θα γίνει δεκτό το αίτημα. Για να ικανοποιηθεί ο Ολυμπιακός θα πρέπει να αποσπάσει άλλες 9 ψήφους. Ο ΠΑΟΚ έχει εκφραστεί υπέρ της αναβολής και λογικά θα ψηφίσει υπέρ. ‘Ετσι θέλει άλλους 8 ψήφους.

Θυμίζουμε πριν από δύο χρόνια παρόμοιο αίτημα είχε καταθέσει και ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έπαιζε με τον Ολυμπιακό αλλά λόγω των αγώνων της με τη Μαρσέιγ στο Conference League το ματς της 4ης ημέρας των πλέι οφ αναβλήθηκε.

Τι θα γίνει με τον αγώνα

Σε περίπτωση αναβολής το πιθανότερο είναι το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό να διεξαχθεί την Τετάρτη 28/2. Αυτή είναι και η μοναδική κενή ημερομηνία. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να μεταφερθεί η 25η αγωνιστική που είναι εμβόλιμη και είχε οριστεί για τις 28/2.

Η 25η αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 2-3 Μαρτίου και η 26η (τελευταία) στις 9-10 Μαρτίου. Αυτό σημαίνει ότι τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ θα αρχίσουν με μία εβδομάδα καθυστέρηση και συγκεκριμένα το Σαββατοκύριακο 16-17 Μαρτίου.

Θυμίζουμε στις 7 και 14 Μαρτίου ο ΠΑΟΚ παίζει για τη φάση των 16 του Conference League ενώ το ίδιο θα ισχύει και για τον Ολυμπιακό, εάν ξεπεράσει το εμπόδιο της Φερεντσβάρος.

Advertisement

Δείτε επίσης

Advertisement

ADVERTISEMENT​

Advertisement

Advertisement