Μικρούτσικος για συνάντηση με Μαλέσκου: Ήταν η καλύτερη μαθήτρια, εγώ ήμουν ζωηρός

mikroutsikos maleskou

Advertisement

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε την πρώτη συνάντηση που είχε με την Ιωάννα Μαλέσκου για το ριάλιτι «TV Queen».

Ο παρουσιαστής είπε στο «Super Κατερίνα» πως η πρώτη εικόνα που έχει από την παρουσιάστρια, είναι θετική, ενώ τόνισε την προσήλωσή της γύρω από το νέο πρότζεκτ.

«Πήγε καταπληκτικά, θα είναι live. Υπήρχε η άποψη να είναι “γραμμένο”. Εγώ τα “γραμμένα” τα έχω γραμμένα. Είμαι υπέρ του ζωντανού. Ακόμα και άτεχνα πράγματα να έχει, έχει άλλο νεύρο το ζωντανό» ανέφερε αρχικά.

Όσο για τις συζητήσεις που έκαναν, γύρω από το πρότζεκτ, ο παρουσιαστής περιέγραψε την Ιωάννα Μαλέσκου, ως την καλύτερη μαθήτρια στην ανάγνωση της σκαλέτας.

Πιο αναλυτικά, είπε: «Με την Ιωάννα μάθαμε τη σκαλέτα όπως την έχει στήσει η Ελευθερία Κεφαλά και έγιναν παρατηρήσεις. Η Ιωάννα παρακολουθούσε πολύ προσεκτικά και άκουγε. Δηλαδή, στην ανάγνωση της σκαλέτας ήταν η καλύτερη μαθήτρια. Ο πιο ζωηρός μαθητής ήμουν εγώ γιατί είχα πολλές προτάσεις να κάνω. Όποτε συμμετείχε και η Ιωάννα υπήρχε ένα θετικό κλίμα ενός ανθρώπου που αντιλαμβάνεται ότι πρέπει να γίνει έτσι έναντι του άλλου. Αυτή ήταν η πρώτη μας συνεργασία. Είναι πάρα πολύ όμορφη, πολύ γλυκιά».

Advertisement

Δείτε επίσης

1 theodorou

Μαρινίκη Θεοδώρου: «Θα διεκδικήσουμε να επιστρέψει η Ευρώπη στις καταστατικές της διακηρύξεις και να επαναφέρουμε την προοπτική για ένα καλύτερο μέλλον γεμάτο ελπίδα και επιτεύγματα»

Συνέντευξη στον Βασίλη Σπυρόπουλο   Είναι νέα, δυναμική και δραστήρια.…

Advertisement

ADVERTISEMENT​

Advertisement

Advertisement