Χαρούλα Κυριακίδου: “Η άρση βαρών έχει και παρελθόν και παρόν και μέλλον”

7AE3A341 C025 4F58 ABAB 71BED012AF42 (Αντιγραφή)

Advertisement

Του Κώστα Παππά

Στο πλαίσιο των συνεντεύξεων που φιλοξενεί το nofakenews από τα μέλη της διοίκησης της ΕΟΑΒ , στον ιστότοπό μας μίλησε και η κυρία Χαρούλα Κυριακίδου, Αναπληρώτρια Ταμίας της ΕΟΑΒ, μια νέα γυναίκα, η οποία μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης της Ομοσπονδίας καταβάλει τη δική της προσπάθεια για το καλύτερο του αθλήματος σε κάθε ευκαιρία.

Σχολιάζοντας τα αγωνιστικά αποτελέσματα η κυρία Κυριακίδου μας είπε : “Ήδη από την πρώτη μέρα της διεξαγωγής του πρωατθλήματος είδαμε μια άψογη διοργάνωση οι αθλητές πραγματοποίησαν πανελλήνια ρεκόρ, δούλεψαν όλο το χρόνο. Οπότε κλείνει το 2023 με αρκετές επιτυχίες κια αναμένουμε και άλλες στο μέλλον. Ήταν εκπληκτικές οι επιδόσεις. Αθλητές και προπονητές δούλεψαν σκληρά, η Ομοσπονδία έκανε το καλύτερο δυνατό, στήριξε τα Σωματεία. Το Λιτόχωρο μας διέθεσε ένα υπέροχο γυμναστήριο, το Πύρρος Δήμας. Η διαμονή κια η διατροφή των αθλητών είναι άψογη. Ευχαριστούμε πολύ το Δήμαρχο και όσους βοήθησαν σε αυτή την υπέροχη διοργάνωση”.

Ρωτήσαμε την κυρία Κυριακίδου και για το μέλλον της άρσης βαρών , καθώς και για τις υποδομές από τις οποίες θα προκύψουν οι νέοι αθλητές της άρσης βαρών και μας απάντησε τα εξής: “Όλοι προσπαθούμε για να προσεγγίσουμε περισσότερο κόσμο στα Σωματεία , συνεχώς εξετάζουμε την υποδομή των γυμναστηρίων και έχουμε άψογους υποστηρικτές σε αυτό ως βάση αυτούς που αποτελούν τον κορμό της Ομοσπονδίας και αυτό απλώνεται στα Σωματεία και στους προπονητές. Υπάρχει μέλλον η άρση βαρών δεν σταματάει ποτέ έχει και παρελθόν κια παρόν και μέλλον”.

Advertisement

Δείτε επίσης

Advertisement

ADVERTISEMENT​

Advertisement

Advertisement