Πύρρος Δήμας στο nofakenews: ” Η άρση βαρών αφιερώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Πρόεδρο μας Θεανώ Ζαγκλιβέρη”

avantgarde concept 1096608 unsplash.jpg

Advertisement

Του Κώστα Παππά

Ο άνθρωπος σύμβολο για μια ολόκληρη γενιά, αλλά και για τους νεότερους ανθρώπους του αθλητισμού, o τρεις φορές χρυσός μας Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας μίλησε στο nofakenews για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών που διεξήχθη στο Λιτόχωρο όπου ήταν και ο τόπος καταγωγής της αείμνηστης συζύγου του Αναστασίας.

Για όλους όσους συνετλελεσαν στην επιτυχία της διοργάνωσης ο Πύρρος Δήμας σχολίασε: “Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Περιφέρεια και στον Δήμο Λιτοχώρου , στην κυρία Σοφία Μαυρίδου και στον Βαγγέλη Γερολιόλιο και στους συνεργάτες του και στους συνεργάτες της Ομοσπονδίας . Όλοι μαζί προσπάθησαν και δουλέψαν σκληρά για να καταφέρουμε να γίνει το πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο Λιτόχωρο, στους πρόποδες του Ολύμπου , είναι για εμένα ένα αγαπημένο μέρος , έχω δεσμούς με αυτό τον τόπο εδώ” Ειδική αναφορά έκανε στην Πρόεδρο της ΕΟΑΒ Θεανώ Ζαγκλιβέρη τονίζοντας: “Είμαι πολύ χαρούμενος που όλη η οικογένεια της άρσης βαρών είναι εδώ και όπως είπα και στην ομιλία μου αφιερώνει όλη η οικογένεια της άρσης βαρών αυτό το Πρωτάθλημα στην Θεανώ Ζαγκλιβέρη , στην Πρόεδρό μας η οποία πέρασε δύσκολα , αλλά νίκησε τον καρκίνο και αυτό μας δίνει κια εμάς δύναμη κια κουράγιο να συνεχίσουμε και να στηρίζουμε τα νέα παιδιά και να δούμε μια μέρα καινούργιους κια μεγάλους αθλητές”.

Μιλώντας για τους δεσμούς που τον συνδέουν με το όμορφο Λιτόχωρο ο Πύρρος Δήμας επισήμανε : “Εδώ ήταν το σπίτι της συζύγου μου της συγχωρεμένης Αναστασίας , του αγγέλου Αναστασίας και τότε ο Γιώργος ο Λιάνης δέχθηκε το αίτημα από το δήμο και εμένα προσωπικά να γίνει εδώ ένα στάδιο που χρειαζόταν στην περιοχή. Ο κύριος Λιάνης ξεκίνησε την διαδικασία και ευτυχώς για το καλό των παιδιών και της νεολαίας στον τόπο αυτό έγινε το γήπεδο και ονομάστηκε Πύρρος Δήμας. Έτσι με τιμήσανε και οι Λιτοχωρίτες , συγχωριανοί πια και είμαι πολύ χαρούμενος που υπάρχει ένα στάδιο Πύρρος Δήμας κια καμαρώνω κι εγώ ακούγοντας το όνομα του σταδίου.

Advertisement

Δείτε επίσης

Advertisement

ADVERTISEMENT​

Advertisement

Advertisement