Δημοσκόπηση MRB: Σταθερό προβάδισμα για την ΝΔ

IMG 2898

Advertisement

Με 29% στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ διατηρεί προβάδισμα με μεγάλη διαφορά έναντι του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση.

Την ίδια ώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραμένει σταθερά πρώτος στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία, ενώ ο Κυριάκος Βελόπουλος πλησιάζει την κορυφή, ερχόμενος τρίτος, στην δημοσκόπηση της MRB για το OPEN.

Αναλυτικότερα στη δημοσκόπηση, o νυν πρωθυπουργός είναι με διαφορά πρώτος, με ποσοστό 28,9% ενώ δεύτερος είναι ο Στέφανος Κασσελάκης με ποσοστό 7,7%. Στην τρίτη θέση έρχεται ο Κυριάκος Βελόπουλος με 7,4%.

Τι δείχνει η πρόθεση ψήφου;

Μεγάλη διαφορά της ΝΔ από το δεύτερο ΠΑΣΟΚ καταγράφει η δημοσκόπηση της MRB για το OPEN. Η ΝΔ συγκεντρώνει 29%,το ΠΑΣΟΚ 11% και ο ΣΥΡΙΖΑ 10.1%.

Τα υπόλοιπα κόμματα συγκεντρώνουν:

ΚΚΕ: 7% Ελληνική Λύση: 7,8% Νίκη: 2,5% Πλεύση: 2,3% Σπαρτιάτες: 2%

«Σύννεφα» για τα Τεμπη

Καμία αισιοδοξία δεν φαίνεται πως έχουν οι Έλληνες για την εξεταστική επιτροπή που ασχολείται με το δυστύχημα των Τεμπών. Σύμφωνα με την έρευνα, οι μισοί από τους ερωτηθέντες δήλωσαν απαισιόδοξοι για το ότι θα βγει κάτι από την επιτροπή ενώ μόλις το 5,3 ήταν αισιόδοξοι! Μάλλον αισιόδοξοι δήλωσαν το 12,4% ενώ μάλλον απαισιόδοξοι δήλωσαν το 24,8%.

Advertisement

Δείτε επίσης

Advertisement

ADVERTISEMENT​

Advertisement

Advertisement