Καιρός: Πού θα βρέχει τις επόμενες ώρες;

KAIROS 785412369

Advertisement

Συννεφιά είναι το κύριο σκηνικό του καιρού νωρίς το πρωί στην Αττική μετά τη χθεσινοβραδινή βροχή. Σύμφωνα με την πρόβλεψη του μετεωρολόγου του Open Κλέαρχου Μαρουσάκη, τα φαινόμενα αυτά θα περιοριστούν στα πιο ανατολικά και βόρεια τμήματα του νομού, ενώ από αργά το μεσημέρι αναμένονται και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας σε πολλά τμήματα. Οι άνεμοι πνέουν ισχυροί φτάνουν ακόμα και τα 7 μποφόρ και θα εξασθενήσουν από το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 16 βαθμούς.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη, αύριο Πέμπτη ο καιρός αναμένεται να είναι καλός, την Παρασκευή ωστόσο αναμένεται μια διαταραχή του να δώσει βροχές στα κεντρικά και στα νότια της χώρας. Η αστάθεια αναμένεται να περιοριστεί το Σάββατο, ενώ την Κυριακή ο καιρός βελτιώνεται.

Παρ’ όλα αυτά, την 25η Μαρτίου ένα νέο κύμα κακοκαιρίας από την Ιταλία φαίνεται να προσεγγίζει τη χώρα μας φέρνοντας βροχές. Τα φαινόμενα αναμένεται να ξεκινήσουν κοντά στο μεσημέρι, και μέχρι εκείνη την ώρα φαίνεται ότι δεν θα επηρεαστεί η Αττική.

Advertisement

Δείτε επίσης

Advertisement

ADVERTISEMENT​

Advertisement

Advertisement