Οι γυναικοκτονίες που συγκλόνισαν την Ελλάδα την τελευταία πενταετία

ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΕΣ

Advertisement

Του Κώστα Παππά

Το τελευταίο περιστατικό της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους έρχεται να προστεθεί σε μια μακρά τραγική αλυσίδα ανθρωποκτονιών με θύματα γυναίκες. Τα τελευταία χρόνια δεκάδες γυναίκες έπεσαν θύματα δολοφονικών επιθέσεων και εκατοντάδες άλλες θύματα ενδοοικογενειακής βίας, ξυλοδαρμού ή γενικότερα βίαιης συμπεριφοράς. 

Τα στατιστικά που εμφανίζονται κατά καιρούς ίσως να μην δείχνουν το πρόβλημα σε όλη του τη διάσταση και δεν θα ήταν υπερβολή να μιλήσουμε για μια μάστιγα που πλήττει πλέον την ελληνική κοινωνία. Το nofakenews σήμερα θα σταθεί σε 5 περιπτώσεις γυναικοκτονιών που συγκλόνισαν την Ελλάδα τα τελευταία 5 χρόνια, αν και δυστυχώς ο κατάλογος  δεν εξαντλείται  σε αυτές . Όλες αυτές οι τραγικές υποθέσεις  των γυναικοκτονιών ,  παρά τον προβληματισμό και το σοκ  που δημιουργήθηκε στην ελληνική κοινωνία, από την προβολή των ανατριχιαστικών γεγονότων , δυστυχώς δεν ήταν οι τελευταίες.

Ελένη Τοπαλούδη

Ελένη Τοπαλούδη

Η Ελένη Τοπαλούδη βρέθηκε νεκρή το μεσημέρι της 28ης Νοεμβρίου 2018, όταν οι Λιμενικές Αρχές της Ρόδου εντόπισαν στην περιοχή «Φώκια», στους Πεύκους Λίνδου, το πτώμα της. Ένα ζευγάρι κάνει περίπατο στον δρόμο προς το φυλάκιο Γκίνας.

«Μας τράβηξε το ενδιαφέρον κάποιο μεγάλο αντικείμενο που βρισκόταν μέσα στη θάλασσα. Ήταν περίεργο αυτό που βλέπαμε και τα κύματα που το σκέπαζαν δεν μας άφηναν να ξεχωρίσουμε τι ακριβώς ήταν» θα πουν στο Λιμενικό. Επιστρέφουν στο σπίτι τους και με τα κιάλια βλέπουν ότι πρόκειται για άνθρωπο. Ειδοποιούν τις Αρχές.

Η ταυτότητα της παραμένει άγνωστη. Το μόνο χαρακτηριστικό στοιχείο που είχαν οι άντρες της αστυνομίας ήταν ένα τατουάζ τριαντάφυλλο στο πόδι του θύματος. Την ίδια στιγμή στο Διδυμότειχο ο Γιάννης και η Κούλα Τοπαλούδη ψάχνουν εναγωνίως την κόρη τους που τα τελευταία χρόνια σπουδάζει στη Ρόδο. Σήκωνε πάντα το κινητό της αμέσως. Εδώ και πολλές ώρες δεν έχουν κανένα ίχνος της Ελένης. Στο Λιμεναρχείο της Ρόδου θα σημάνει συναγερμός.

Η Ελένη τους είναι νεκρή.Η νεαρή φοιτήτρια είχε βρεθεί πεταμένη σε βραχώδη περιοχή. Μετά από έρευνες αλλά και ανάλυση βίντεο από κάμερες ασφαλείας, οι Αρχές κατέληξαν σε έναν 21χρονο Ροδίτη και σε έναν 19χρονο Αλβανό φίλο του, οι οποίοι κατά την ανάκρισή τους έπεσαν σε αντιφάσεις και εν συνεχεία ομολόγησαν ενώπιον των ανακριτών του Λιμενικού Σώματος και κλιμακίου από την Αθήνα ρίχνοντας ο ένας τις κατηγορίες στον άλλο.

Όταν οι λιμενικοί συλλαμβάνουν τον 19χρονο θα περιγράψει λεπτό προς λεπτό τι έχει γίνει το βράδυ της 27ης Νοεμβρίου και φυσικά θα αποκαλύψει ότι δεν ήταν μόνος του. Η έκθεση του ιατροδικαστή προκαλεί σοκ. Η Ελένη χτυπήθηκε δυνατά από θλων όργανο (σίδερο) και αυτό είχε ως συνέπεια καθολικό αιμάτωμα και εγκεφαλικό οίδημα. Η φρίκη που φαίνεται να έζησε η φοιτήτρια, περιγράφεται αναλυτικά στο δικαστικό έγγραφο. Η προσπάθειά της να αμυνθεί, οι παρακλήσεις της να την αφήσουν ελεύθερη, η βιαιότητα που δέχθηκε.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται: «κι ενώ η παθούσα ήταν αβοήθητη, έρμαιο στις σεξουαλικές διαθέσεις τους, πέραν της εξώγαμης συνουσίας, εκμεταλλευόμενοι την εκμηδένιση της αντίστασής της, λόγω της σωματικής και ψυχικής εξάντλησής της, εξανάγκασαν αυτήν να ανεχθεί επιπλέον ασελγείς πράξεις. Στην προβαλλόμενη δε άρνηση της παθούσας να προβεί στην ασελγή πράξη, οι κατηγορούμενοι, οι οποίοι, σημειωτέον, είχαν έντονη ενασχόληση με τις πολεμικές τέχνες, γρονθοκόπησαν αυτή με δύναμη στο πρόσωπο, με συνέπεια εκείνη να ζαλιστεί και να χάσει στιγμιαία τις αισθήσεις της».

Ο Αλβανός μπροστά στην ανακρίτρια ισχυρίζεται: «Καμία ερωτική πράξη δεν πρόλαβε να γίνει ούτε με μένα ούτε με τον Μ…αφού ξεκίνησε να τη χτυπά με μπουνιές κροσέ. Φώναζε βοήθεια. Εγώ δεν επενέβη γιατί φοβήθηκα. Πήγε στην κουζίνα και πήρε ένα μαχαίρι, της το έβαλε στο λαιμό και της κάρφωσε το λαιμό. Μετά πήρε το σίδερο και της έδωσε δύο χτυπήματα στο κεφάλι. Εκεί η κοπέλα έσβησε και του είπα μην μου κάνεις κακό».

Η Ελένη είναι βαριά τραυματισμένη και τότε αποφασίζουν να τη μεταφέρουν και να την πετάξουν στον γκρεμό. Ο 21χρονος θα καταθέσει: «Σε 7-8 λεπτά φτάσαμε στην παραλία. Πήγε το μυαλό μου τι ήθελε να κάνει και του είπα ότι δεν πρέπει να τελειώσει έτσι. Αυτός μου απάντησε ότι θα τελειώσει μία και καλή για να μην έχουμε πρόβλημα. Την έβγαλε μόνος του από το αυτοκίνητο και την πέταξε μόνος του. Άκουσα την κοπέλα να φωνάζει πριν την πετάξει: ”Θα σας βρει ο πατέρας μου”. Εγώ δεν την βοήθησα γιατί τον φοβόμουν».

Οι δύο κατηγορούμενοι γυρίζουν στο σπίτι στους Πεύκους, καθαρίζουν, πηγαίνουν ξανά στην παραλία και πετούν τα ματωμένα ρούχα αλλά και τα ρούχα της Ελένης. Η άρνηση της Ελένης να ενδώσει στις ερωτικές επιθυμίες δύο ανδρών, τους οποίους εμπιστεύτηκε, έγινε η αιτία της αδίστακτης δολοφονίας της. Στις 15 Μαΐου 2020 η απόφαση του δικαστηρίου είναι καταπέλτης. Ομόφωνα ένοχοι και οι δύο για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης. «Ποτέ μην ξεχαστεί τι ‘κάναν στην Ελένη. Καμία άλλη δολοφονία» γράφει ένα πανό έξω από το Εφετείο.

Σούζαν Ίτον

Σούζαν Ίτον

Το καλοκαίρι του 2019 η 60χρονη Σούζαν Ίτον κάνει τζόκινγκ στον δρόμο κοντά στο Μνημείο Ευελπίδων στο Κολυμπάρι της Κρήτης. Ο Γιάννης Παρασκάκης οδηγεί και τη βλέπει στην άκρη. Την προσπερνά. Κάνει αναστροφή και τη χτυπά με το αυτοκίνητο δύο φορές, ρίχνοντάς την κάτω αναίσθητη. Τη βάζει στο πορτ μπαγκάζ και τη μεταφέρει σε σπηλιά, σε απόσταση 10 χλμ. από την περιοχή. Εκεί παραμένει περίπου μια ώρα και 20 λεπτά.

Αφού τη βιάσει θα την πετάξει σε ένα φρεάτιο στο παλιό πυροβολείο, το οποίο σκέπασε με μια παλιά παλέτα. «Με πιάνει κάτι και θέλω να κάνω κακό» φέρεται να δηλώνει και συμπληρώνει πως εκείνο το μεσημέρι είχε βγει από το σπίτι με μόνο σκοπό να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του ορέξεις. Με κάθε κόστος. «Δέχομαι ότι ισχύει η κατηγορία».

Η 60χρονη, όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική εξέταση, έφερε βαριά κατάγματα στα πλευρά και στο πρόσωπο και χτυπήματα στα χέρια. Ο ιατροδικαστής κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος της 60χρονης ήταν ασφυκτικός, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι προήλθε από το κλείσιμο των αεραγωγών. Ο δολοφόνος στην κατάθεσή του στις αρχές αρνήθηκε ότι την έπνιξε. Στο Δικαστήριο οι δύο άντρες που εντόπισαν το πτώμα κατά τη διάρκεια ενός περιπάτου τους. Όπως είπαν, οι δυο τους, είχαν ξαναπάει στο σημείο 20 ημέρες νωρίτερα, για να βρουν την είσοδο.

Όταν τη βρήκαν, πήγαν ξανά με φακούς για να εξερευνήσουν και ανάλογα με το τί θα συναντούσαν, θα ξαναπήγαιναν. Για την υπόθεση της Σούζαν Ίτον, είχαν ακούσει μόνο για την εξαφάνισή της. «Κάποια σημεία ήταν δύσκολα, αλλά διαλέξαμε τον εύκολο δρόμο, καθαρά για εξερεύνηση». Μαζί οι δύο φίλοι, που όπως είπαν, έχουν χόμπι την ανίχνευση μετάλλων, αντίκρισαν το πτώμα, νομίζοντας αρχικά ότι ήταν κούκλα.

«Στην αρχή κολλήσαμε. Σκεφτήκαμε πως θα είναι κούκλα, αλλά μετά είδαμε το παπούτσι. Τα χάσαμε λίγο και μετά πήγαμε στο τμήμα. Το πτώμα ήταν σαν έχει κάνει βουτιά από επτά μέτρα ύψος σε βράχια. Στην αρχή δεν το πιστέψαμε. Δεν ήταν εύκολο να το πιστέψουμε». Ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, ήταν τα πρόσφατα ίχνη από ρόδες αυτοκινήτου σε χωράφι που οδηγεί στο φρεάτιο του καταφυγίου, γεγονός που ενίσχυε τις υποψίες ότι η άτυχη βιολόγος μεταφέρθηκε εκεί. Σύμφωνα με την αστυνομία οι έρευνες έγιναν μεθοδικά, με συστηματικές αυτοψίες, συλλογή υλικού από κλειστά κυκλώματα καμερών ασφαλείας, εξέταση μαρτύρων ώστε να σκιαγραφηθεί το «προφίλ» του δράστη και να περιοριστεί ο αριθμός των υπόπτων.

Οι έρευνες απέδωσαν και τη Δευτέρα 15 Ιουλίου, προσήχθη ένας 28χρονος κάτοικος της περιοχής. Κατά την εξέταση έπεσε σε αντιφάσεις και τελικά ομολόγησε τη δολοφονία της 60χρονης. «Προκαταβολικά ζητάω συγγνώμη για την πράξη μου και ομολογώ ότι εγώ σκότωσα την Αμερικανίδα βιολόγο». Η επταμελής έδρα, τρεις δικαστές και τέσσερις ένορκοι, του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρεθύμνου, με δεδομένο τα αποδεικτικά στοιχεία και τις καταθέσεις των μαρτύρων κατά την ακροαματική διαδικασία, καταδίκασαν τον 28χρονο κατηγορούμενο.

«Ισόβια κάθειρξη για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, 13 χρόνια για τον βιασμό και 4 μήνες για οπλοκατοχή». Στον κατηγορούμενο δεν αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό. Ο εισαγγελέας της έδρας στην αγόρευσή του πρότεινε να κηρυχθεί ένοχος ο Γιάννης Παρασκάκης για δύο κακουργήματα και ένα πλημμέλημα.

Κωνσταντίνα Τσάπα 

Άγριο φονικό στη Μακρινίτσα: Αυτός είναι ο 31χρονος μακελάρης, που έσφαξε τα δύο αδέρφια! (Φωτο) - Europost.gr

Γύρω στις 7.30 το απόγευμα της 5ης Απριλίου 2021  ο 33χρονος πρώην συυζγος της Κωνσταντίνας Τσάπα  πήγε με το αυτοκίνητό του και με ένα μαχαίρι που είχε μαζί του με λάμα μήκους περί στα 20 εκατοστών στο πατρικό σπίτι της πρώην συζύγου του στην Αγ. Τριάδα Μακρινίτσας, στο οποίο έχει πρόσβαση κάποιος από καλντερίμι και βρίσκεται κάτω από την πλατεία του χωριού.

Το ζευγάρι ήταν σε διάσταση από τον Δεκέμβριο και η νεαρή είχε μετακομίσει στο πατρικό της σπίτι μαζί με το 2,5 ετών αγοράκι τους. Ο δράστης σύμφωνα με πληροφορίες ενοχλούσε τακτικά την πρώην σύζυγό του και μάλιστα η οικογένειά της είχε ενημερώσει και την Αστυνομία.

Ο 31χρονος πήγε στο πατρικό σπίτι της πρώην συζύγου του και αφού έσπασε το τζάμι της πόρτας μπήκε στο σπίτι, βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με την πρώην πεθερά του και εκείνος την τραυμάτισε ελαφρά στο πρόσωπο.

Η 28χρονη ακούγοντας τις φωνές της μητέρας της κατεβαίνει τις σκάλες (το σπίτι είναι διώροφο) και ο 31χρονος την μαχαίρωσε στα πλευρά και στην κοιλιά. Η άτυχη γυναίκα βρισκόταν με το παιδί της και τον πατέρα της στον 1ο όροφο του σπιτιού.

Ο 30χρονος αδερφός της νεαρής έχει ειδοποιηθεί για την φασαρία και φτάνει στο σπίτι. Στην εξώπορτα, στον αύλειο χώρο, έρχεται αντιμέτωπος με τον δράστη, ο οποίος τον τραυματίζει θανάσιμα με μαχαιριές κοντά στην καρδιά.

Καρολάιν Κράουτς

Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει ο πατέρας της Καρολάιν - Ο όρκος για τη μικρή Λυδία | in.gr

Η Καρολάιν Κράουτς εντοπίστηκε τα ξημερώματα της 11ης Μαϊου 2021 νεκρή πάνω στο κρεβάτι της από τους αστυνομικούς που έφτασαν στο σπίτι μετά από τηλεφώνημα που είχε προηγηθεί από τον σύζυγό της, ο οποίος βρέθηκε δεμένος και φιμωμένος δίπλα από το κρεβάτι. Στο ίδιο δωμάτιο βρισκόταν και το μωρό του ζευγαριού.

Σύμφωνα με την αρχική κατάθεση που έδωσε στις διωκτικές αρχές ο σύζυγός της, κατά τις μεταμεσονύχτιες ώρες (04:30) τρεις κουκουλοφόροι οπλισμένοι ληστές εισήλθαν στη κατοικία του ζευγαριού από το παράθυρο του υπογείου και δολοφόνησαν τον σκύλο της οικογενείας κρεμώντας τον από το λουρί του στη κουπαστή της σκάλας. Στη συνέχεια, ανέβηκαν στη σοφίτα όπου βρισκόταν η κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού και υπό την απειλή όπλου τους ζήτησαν τα χρήματα που είχαν στο σπίτι. Ο σύζυγος ανέφερε στους ληστές ότι είχε 10.000 ευρώ και τους υπέδειξε το σημείο όπου θα έβρισκαν τα χρήματα. Η Καρολάιν, η οποία γνώριζε πολεμικές τέχνες, αντέδρασε όταν οι ληστές σημάδευσαν το μωρό της με όπλο και ήρθε αντιμέτωπη με τον αρχηγό των ληστών παλεύοντας μαζί του. Αυτός όμως κατάφερε να την ακινητοποιήσει και στη συνέχεια να τη δολοφονήσει, προκαλώντας της ασφυξία. Οι ληστές, προτού αποχωρήσουν από την κατοικία, έδεσαν και φίμωσαν τον τριαντατριάχρονο σύζυγο της νεαρής, ο οποίος υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο. Οι αστυνομικοί κατά την πρώτη έρευνα που έκαναν εντός της κατοικίας διαπίστωσαν ότι οι ληστές είχαν αφαιρέσει την κάρτα μνήμης από την κάμερα που βρισκόταν στο ισόγειο της κατοικίας.

Την υπόθεση της ληστείας μετά φόνου ανέλαβε να εξιχνιάσει το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ελληνικής Αστυνομίας. Επικήρυξε αρχικά τους δράστες με το ποσό των 300.000 ευρώ για την παροχή πληροφοριών σχετικά με την εύρεση των δολοφόνων, καταδικάζοντας ταυτόχρονα τη «βαρβαρότητα» του εγκλήματος. Κατά τις πρώτες μέρες των ερευνών ένας 43χρόνος άντρας, υπήκοος Γεωργίας, συνελήφθη καθώς προσπάθησε να περάσει τα σύνορα προς τη Βουλγαρία με πλαστό διαβατήριο. Ωστόσο δεν διαπιστώθηκε η οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση. Επίσης, κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη κατοικία της Κράουτς, δεν εντοπίστηκαν κάποια ίχνη παραβίασης του παραθύρου από το οποίο εισήλθαν οι ληστές, αλλά ούτε και αποτυπώματα ή ίχνη DNA των δραστών. Οι έρευνες των διωκτικών αρχών συνεχίστηκαν με την αναζήτηση του οχήματος διαφυγής των δραστών, αναλύοντας δεδομένα από τις κάμερες ασφαλείας που υπήρχαν σε κοντινά σπίτια και καταστήματα της περιοχής των Γλυκών Νερών, χωρίς να βρεθεί κάτι που να σχετίζεται με την υπόθεση

Στις 17 Ιουνίου, εστάλη από την αστυνομία ελικόπτερο στην Αλόννησο όπου και γινόταν το μνημόσυνο του θύματος. Οι αστυνομικοί που μετέβησαν εκεί ανέφεραν στον σύζυγο του θύματος ότι προέκυψαν νέα σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση και τον κάλεσαν επιτακτικά να τους ακολουθήσει άμεσα στην Αθήνα.Από την Αλόννησο μεταφέρθηκε στη Σκιάθο , από όπου έφυγε για Αθήνα με ένα αεροπλάνο. Μετά από πολύωρη κατάθεση στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και με την ανακοίνωση των ευρημάτων που προέκυψαν, ο σύζυγος ομολόγησε ότι αυτός δολοφόνησε την Κράουτς, ισχυριζόμενος ότι αιτία της πράξης του ήταν οι συχνές προστριβές που υπήρχαν μεταξύ τους. Σε ό, τι αφορά την προσπάθεια που έκανε για να αποπροσανατολίσει τις έρευνες, ισχυριζόμενος ότι έγινε ληστεία, το απέδωσε στο ότι δεν ήθελε το 11 μηνών παιδί τους να μεγαλώσει χωρίς κανέναν από τους γονείς του.

Στις 18 Ιουνίου ασκήθηκε στον καθ’ ομολογία δράστη ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα και συγκεκριμένα για ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, για κακοποίηση ζώου, για ψευδή καταγγελία, επειδή κατέστησε άλλους ύποπτους για τις πράξεις του, και για ψευδή κατάθεση κατ’ εξακολούθηση λόγω των καταθέσεων που έδωσε στις Διωκτικές Αρχές.

Στις 4 Απριλίου 2023 ξεκίνησε η δίκη σε δεύτερο βαθμό μετά από δυο συνεχόμενες αναβολές.  Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας έκρινε ομόφωνα ένοχο, χωρίς να αναγνωρίσει ελαφρυντικά όπως είχε γίνει και πρωτόδικα τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για τη δολοφονία της συζύγου του Κάρολαιν Κράουτς, τη θανάτωση του σκύλου της οικογένειας καθώς και για τις ψευδείς αναφορές του στις αρχές επιχειρώντας να πείσει τις αρχές ότι την δολοφονία της Καρολάιν είχαν διαπράξει άγνωστοι ληστές.

 

Γεωργία Μουράτη

Το χρονικό της δολοφονίας της 41χρονης – Σύντροφος και φίλος της έστησαν παγίδα μέσα στο σπίτι 

Η δολοφονία της 41 χρονης εγγύου Γεωργίας Μουράτη απο την Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης το βράδυ της Πρωτοχρονιάς  ήταν η πιο πρόσφατη στυγερή δολοφονία γυναίκας  που συγκλόνισε την ελληνική κοινή γνώμη.

Εισερχόμενη στο διαμέρισμα, η 41χρονη γυναίκα φέρεται να δέχθηκε ξαφνική επίθεση από τον φίλο του συντρόφου της. Αφού την ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού, ο σύντροφός της φέρεται να της έδεσε τα χέρια με χειροπέδες και ακολούθως να της έκλεισε το στόμα με ταινία. Αμέσως μετά, όπως προκύπτει από τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ., τη μετέφεραν στο κρεβάτι του υπνοδωματίου, όπου της κατάφεραν πολλαπλά τραύματα με μαχαίρι στην τραχηλική χώρα.

Όπως υπογραμμίζουν οι αστυνομικές πηγές, το στυγερό έγκλημα με θύμα τη 41χρονη έγκυο διαπράχθηκε κατόπιν οργανωμένου σχεδίου.

Αμέσως μετά έβαλαν μαζί τη σορό της άτυχης κοπέλας σε μπαούλο και με το αυτοκίνητο του φίλου του συντρόφου της την οδήγησαν στην ερημική τοποθεσία όπου άφησαν το άψυχο σώμα της. Σημειώνεται ότι το πτώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε σε αγροτική περιοχή της Χαλκιδικής, όπως υπέδειξε ο φίλος του συντρόφου της.

Κατόπιν, γύρισαν στον τόπο του εγκλήματος, όπου προσπάθησαν να καταστρέψουν τα ίχνη, καθαρίζοντας το διαμέρισμα από πειστήρια, τα οποία και πέταξαν σε διάφορα σημεία στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμαριάς. Πρόκειται για ρούχα, προσωπικά αντικείμενα της 41χρονης γυναίκας, καθώς και το στρώμα του κρεβατιού πάνω στο οποίο δολοφονήθηκε η άτυχη Γεωργία.

Μάλιστα, προκειμένου να παραπλανήσουν τις αστυνομικές αρχές, μετά το έγκλημα τοποθέτησαν άλλο στρώμα στο κρεβάτι, ενώ αφαίρεσαν και από την 41χρονη το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ. Σημειώνεται ότι πάνω στο στρώμα που βρέθηκε πεταμένο σε περιοχή της Καλαμαριάς εντοπίστηκαν ίχνη αίματος του θύματος.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (8/1) οι δύο δράστες προσήλθαν στις Αρχές, όπου ο φίλος του 39χρονου συντρόφου της άτυχης Γεωργίας κατά τη διάρκεια της ανάκρισής του από τις Αρχές «έσπασε» και ομολόγησε τη συμμετοχή του στη δολοφονία. Μετά από υπόδειξή του, αστυνομικοί το απόγευμα της ίδιας ημέρας μετέβησαν στην ερημική τοποθεσία που είχαν εγκαταλείψει την 41χρονη και μετά από έρευνες εντοπίστηκε το πτώμα της.

Advertisement

Δείτε επίσης

Advertisement

ADVERTISEMENT​

Advertisement

Advertisement