Μαίρη Μαράντη: Πέθανε η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια – Η εμφάνιση στο «Όλα είναι δρόμος»

MARANTH MAIRH 01

Advertisement

Μία από τις σημαντικότερες λαϊκές τραγουδίστριες, η Μαίρη Μαράντη, πέθανε, μετά από σύντομη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 73 ετών.

https://www.cnn.gr/ellada/story/389014/mairi-maranti-pethane-i-gnosti-laiki-tragoudistria-i-emfanisi-sto-ola-einai-dromos#:~:text=%CE%97%20%CE%BA%CE%B7%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CE%B1%20%CF%84%CE%B7%CF%82,%CE%BA%CE%B9%20%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9%20%CE%B5%CF%85%CF%87%CE%AC%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%C2%BB.

Το βιογραφικό της Μαίρης Μαράντη

Η Μαίρη Μαράντη υπήρξε δημοφιλής τραγουδίστρια του ελαφρού και λαϊκού τραγουδιού την δεκαετία του ’70. Το τραγούδι της «Θα πάρω φόρα» ακούστηκε στην κινηματογραφική ταινία «Ολα είναι δρόμος» του Παντελή Βούλγαρη, «Έχω κάψες», «Δώσμου να πιώ», «Πάρε με αγκαλιά» είναι μερικά απο τα τραγούδια που έγίναν επιτυχίες με τη φωνή της.

Γεννήθηκε στο Αίγιο.

Ξεκίνησε τη καριέρα της στο πάλκο το 1970 και γρήγορα κατέκτησε τον τίτλο της «Βασίλισσας της Πίστας». διέγραψε μια δισκογραφική πορεία τριάντα χρόνων. Δισκογραφικά είχε συνεργαστεί με τον Τάκη Σούκα, το Δώρο Γεωργιάδη, το Τάκη Μουσαφίρη, το Γιάννη Καραμπεσίνη και πολλούς άλλους.

Advertisement

Δείτε επίσης

Advertisement

ADVERTISEMENT​

Advertisement

Advertisement