Προς επανάληψη ο αγώνας Ατρόμητος – ΑΕΚ;

kougias 4

Advertisement

Την Πέμπτη ή την Παρασκευή φαίνεται οτι θα εκδικαστεί σε πρώτο βαθμό η υπόθεση της διακοπής του αγώνα Ατρόμητος-ΑΕΚ μετά τα πρωτοφανή γεγονότα που έλαβαν χώρα πριν από λίγες ημέρες στο γήπεδο του Περιστερίου με την μέτρηση των γκολπόστ και το αντικανονικό τους ύψος από το χορτάρι. Άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τα τεκταινόμενα στο ζήτημα της συντήρησης των ελληνικών γηπέδων έλεγαν στο nofakenews οτι στη διάρκεια κάθε σεζόν γίνονται στα γήπεδα διάφορες εργασίες στον αγωνιστικό χώρο και υπάρχει μάλιστα υποχρεωτική επίστρωσή με χώμα στον αγωνιστικό χώρο σε κάποιες από αυτές τις εργασίες αποκατάστασης του χλοοτάπητα.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν οτι σε όλα τα γήπεδα αν μετρήσουμε το ύψος των δοκαριών μπορεί να βρούμε πολύ μικρές διαφοροποιήσεις . Την ίδια στιγμή κανείς δεν γνωρίζει τι θα συμβεί σε περίπτωση που το παιχνίδι κατοχυρωθεί στην ΑΕΚ , καθώς είναι πιθανό να εγείρουν ανάλογο θέμα Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, καθώς θα έχουν έννομο συμφέρον να διεκδικήσουν ανάλογη αξίωση για τους αγώνες που έδωσαν στον γήπεδο του Ατρομήτου.

Με βάση αυτό το σκεπτικό και αν η απόφαση του πρωτοβάθμιου δικαιοδοτικού οργάνου καταχωρήσει τον αγώνα υπέρ της ΑΕΚ θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου κια για τις υπόλοιπες ομάδες. Παράγοντες του ποδοσφαίρου εκτιμούν στο nofakenews πως πιστεύουν οτι η απόφαση που θα ληφθεί θα δικαιώσει τον Ατρόμητο και θα ορίσει επανάληψη του αγώνα. όλα βεβαίως θα συνεκτιμηθούν από το αρμόδιο όργανα και η απόφαση του μονομελούς [πρωτοδικείου αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο Κούγιας στην υπεράσπιση του Ατρόμητου

Την ομάδα του Περιστερίου θα υπερασπιστεί ο Αλέξης Κούγιας. Ο έμπειρος ποινικολόγος μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ για την υπόθεση αλλά και για το δικαίωμα να παρέμβουν άλλες ΠΑΕ.

«Μου τηλεφώνησαν το βράδυ τόσο ο Γιώργος Σπανός, όσο και ο δικηγόρος του Ατρομήτου και μου ζήτησαν να συμμετάσχω στην διαδικασία. Ζήτησα ορισμένα πράγματα από τους ανθρώπους της ομάδας και θα τα έχω στη διάθεσή μου και ήδη έχω αποδεχτεί την πρόταση» ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας και συνέχισε:

«Έχει προγραμματιστεί το Μονομελές πρωτοβάθμιο δικαστήριο για την Πέμπτη, όμως έχω υποχρεώσεις με την δίκη του Άλκη Καμπανού και θα προγραμματιστεί για την Παρασκευή. Εάν κάποια από τις δύο πλευρές δεν ικανοποιηθεί με την απόφαση δικαιούται να ασκήσει έφεση και εάν ούτε εκεί ικανοποιηθεί η μια ή η άλλη πλευρά μπορούν να προσφύγουν στο CAS.

Η άποψή μου είναι πως το να μετράνε με μεζούρες τα δοκάρια πριν καν αρχίσει το παιχνίδι είναι παγκόσμια πρωτοτυπία. Θεωρώ ότι ο Ατρόμητος θα δικαιωθεί. Νομικά προβλέπεται και παρέμβαση από τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό ως έχοντες έννομο συμφέρον».

Advertisement

Δείτε επίσης

Advertisement

ADVERTISEMENT​

Advertisement

Advertisement