Πλήρως απαλλακτική για Ν. Παππά η πρόταση της εισαγγελέως

kanalia

Advertisement

Στην τελική ευθεία μπαίνει το Ειδικό Δικαστήριο, με κατηγορούμενους τους Χρήστο Καλογρίτσα και Νίκο Παππά.

Η πρόταση της εισαγγελέας (Όλγα Σμυρλή) υπήρξε πλήρως απαλλακτική για τον Νίκο Παππά επί της ενοχής τους για παράβαση καθήκοντος και συνεργεία στο ίδιο αδίκημα για τον διαγωνισμό τηλεοπτικών αδειών του 2016.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εισαγγελέας πρότεινε ακόμα να μη ληφθούν υπόψιν τα sms που παρουσίασε η πλευρά του Χρήστου Καλογρίτσα.

Η Όλγα Σμυρλή ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο Νίκος Παππάς δεν έκανε καμία παρέμβαση που θα δημιουργούσε μεροληψία υπέρ κάποιου υποψηφίου ή συγκεκριμένα της εταιρείας του Ιωάννη Βλαδίμηρου Καλογρίτσα.

Βεβαίως, η τελική κρίση ανήκει στους δικαστές του Ειδικού Δικαστηρίου, οι οποίοι μετά την έκδοση της απόφασής τους για την υπόθεση, θα ανακοινώσουν και το εάν τελικά θα ανοίξει προκαταρκτική έρευνα.

Ο Νίκος Παππάς, λίγη ώρα πριν από την ολοκλήρωση της ακροαματικής διαδικασίας και την έναρξη της αγόρευσης της εισαγγελέως, τόνιζε ότι η δίωξή του ήταν πολιτική και βασίστηκε σε ψευδείς ισχυρισμούς, που καταρρίφθηκαν κατά την ακροαματική διαδικασία από τις καταθέσεις των μαρτύρων, ενώ επισήμανε ότι ο ίδιος έχει κάνει το καθήκον του.

Advertisement

Δείτε επίσης

Advertisement

ADVERTISEMENT​

Advertisement

Advertisement