Απάντηση κύκλων του Δημήτρη Αβραμόπουλου στο NFN : «Το πολιτικό του εκτόπισμα και η σχέση με τους πολίτες, εγγύηση για τη ΝΔ, σε όποια περιφέρεια χρειαστεί»

avramopoulosdimitris

Advertisement

Του Γιάννη Βασιλακοπουλου

2
2

Την άμεση αντίδραση ανθρώπων του περιβάλλοντος του Δημήτρη Αβραμόπουλου,  προκάλεσε το ρεπορτάζ του NFN περί της υποψηφιότητας  του πρώην επιτρόπου Μετανάστευσης της Ε. Ε στην Ηλεία.

Στενός του συνεργάτης που επικοινώνησε μαζί μας, επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ, σημειώνοντας, ωστόσο, πως ‘’η Ηλεία είναι μια πρόταση που έχει πέσει στο τραπέζι, αλλά ακόμη δεν έχει κλειδώσει και είναι όλα ανοιχτά’’.  Η ίδια πηγή επεσήμανε πως ‘’το πολιτικό εκτόπισμα του Αβραμόπουλου, αλλά και η σχέση του με τους πολίτες είναι τέτοια που τον καθιστούν ικανό να διεκδικήσει και να κερδίσει έδρα για λογαριασμό της παράταξης σε οποιαδήποτε περιφέρεια της χώρας’’.

«Η δύναμη του βρίσκεται στην Α’ Αθηνών, αλλά γνωρίζει, αγαπά και διατηρεί στενότατους δεσμούς με τους πολίτες της Ηλείας, γενέθλιου τόπου της μητέρας του». Καταλήγοντας ο στενός συνεργάτης του πρώην δημάρχου Αθηναίων, σημείωσε ότι ο έμπειρος πολιτικός θα βοηθήσει την παράταξη σε όποια περιφέρεια κριθεί ότι υπάρχει πρόβλημα προσέγγισης κι επικοινωνίας με τον κοινωνικό της ιστό…  

Advertisement

Δείτε επίσης

Advertisement

ADVERTISEMENT​

Advertisement

Advertisement